2777
2789
عنوان

شوهرم دوست نداره تو خونه شلوارک بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 47 پست
اگر پول داری عمل کن تا اعتماد بنفس تو به صفر نرساندن اصلا درک نمیکنم کسی که دماغش بزرگه و پول داره و ...

چرا باید عمل کنم؟ دماغ همه باید حتما کوچیک باشه؟ اولا دوسش دارم و به صورتم میاد دوما میخوام باهاش نفس بکشم که راحت میکشم این چه حرفیه اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پول داری عمل کن تا اعتماد بنفس تو به صفر نرساندن اصلا درک نمیکنم کسی که دماغش بزرگه و پول داره و ...

خب شاید دوست نداره

منم لب بالام کوچیکه اما دلم نمیخواد ژل بزنم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

خوب لیزرادامخ بده بنظر من حالا اینکه میگه پاهات سفت نیست اره حق با تو پلی پای ک مو داره زیاد جس خوب ...

موهای پای من بوره و با لیزر نمیره، منم بدون اینکه شیو کنم شلوارک نمیپوشم،  وقتی شبو میکنم جوشای قرمز ریز ریز میزنه 

تو این همه زمان داری که تو نینی‌سایت باشی چرا نمیری یه کم روی ادب و احترامت کار کنی؟

تو هم یکی مثل اونا! به شما چه که پول دارن و عمل نمیکنن؟؟؟ 

طرف خودشو دوست داره

بقیه میتونن چاقو بردارن بکنن تو چشمشون که اذیت نشن!

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب شاید دوست ندارهمنم لب بالام کوچیکه اما دلم نمیخواد ژل بزنم

ببین من خودمم کلی ایراد داشتم که رفع کردم الان خودم کیف میکنم اتفاقا اولش جبهه میگیری بعد میبینی چه اشتباهی کردی که زودتر نکردی 

چشمام لیزیک شد بینی عمل دندونا کامپوزیت لب بالام و ژل زدم گونه و چونه هم ژل زدم ولی همش طبیعی 

میره با زینک؟ دارم خونه تا بزنم

زینک خیلی خوبه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

استارتر حق داری. فقط یه بخشی از حرفت رو متوجه نمیشم. فرض کن شوهرت اون استرچ مارکها رو دوست نداره

اصلا بذار یه مثال دیگه بزنم. من پیج یه دختر سرطانی رو فالو می کردم. روی ستون فقراتش جای جراحی بود. یکبار یه بچه ای توی مدرسه احتمالا موقع ورزش یا رقص اون اسکارها رو به روی بچه اورد. مادرش از اون به بعد بیشتر لباسهای پشت باز تنش پوشید و بهش گفت نباید قایمشون کنه. راستش به نظرم چون یه نفر بی ادبی کرده بود اون هم به بچه سرطانی، دلیل نمیشه که همیشه اون اسکارها در معرض دید باشند. 

شما هم می تونی شلوارک بلند تر بپوشی نمیشه؟ باز هم خودت می دونی

ببین من خودمم کلی ایراد داشتم که رفع کردم الان خودم کیف میکنم اتفاقا اولش جبهه میگیری بعد میبینی چه ...

کلا سلیقه ایه این چیزا

من فقط لیزر دارم میرم...دوست دارم همه چی طبیعی باشه حتی طبیعی پیر بشم

هرچی زیاد ببینم دوست ندارم اون شکلی بشم

بین این کارایی که کردی لیزیک چشم و کامپوزیت دندونا خوب بوده هرچند کامپوزیت چون دندونتو تراش میدن کار ریسکی بود که انجام دادی

استارتر حق داری. فقط یه بخشی از حرفت رو متوجه نمیشم. فرض کن شوهرت اون استرچ مارکها رو دوست ندارهاصلا ...

من خدا شاهده شاید تو سال دو یا سه بار کلا شلوارک پامه ، همش شلوار پامه ، این حق منه که بهم اینجوری بگه؟