اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله خونه مال خودمونه اتفاقا هرکی میاد خونمون ابراز میکنه انرژی مثبت از خونه میگیره با اینکه خونه خود ...
خیلی هم عالی
الهی با تن سلامت و دل خوش داخلش زندگی کنید
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
کمد دیواریتون بزرگه؟بخاطر لباس ها میگمبچه من هشت سالشه
تو کمد دیواری رختخواب گذاشتم و لباهای خودم و بالاش هم لباسای فصلی و اسباب بازیهای بچگیشون و کتابهایی که زیاد استفاده نمیکنن مرتب دسته بندی کردم که راحت استفاده میکنن برا همسرم و بچه ها یه کمد رگالدار که دوتا کشو داره خریدم اونا لباساشون رو اونجا آویزون میکنن و از کشوها به عنوان کتابخونه برا جای کتابای مدرسه و دانشگاهشون استفاده میکنن والبته اینم بگم من از تمام فضاهی خونه مثل زیر کابینتا که پاخوری زدم و پشت مبل فرشای اضافه رو لول کردم گذاشتم و همینطور کابینتا با اضافه کردن قفسه استفاده کردم خلاصه از همه قسمتا استفاده کردم تو اتاق خوابم هم یه کمد دراور یه کمد آینهدار رگال دار و یه میز کامپیوتره