2777
2789
عنوان

کسی هست خونش خیلی کوچیک باشه 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ما ۵۵ متره چهار نفر بالغم هستیم خدا راشکر چیدمانم درسته و وسایل اضافی رو فروختم

درستش هم همینه 

چیدمان مناسب 

و عدم نگهداری لوازمی که کارایی ندارند 

خونه مال خودتون اگر باشه که خیلی هم عالیه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بگو چند متره و چند نفر هستید تا بگیم مفهوم کوچیک پیش شما با ما هماهنگ هست یا نه؟ و اینکه قرار نیست ک ...

خونه توی سند ۷۵اما خب پارکینگ وانبار ازش کم میشه

اتاقاش خیلی کوچیکه طوری که تخت وپاتختی بذاری دیگه کمد لباس جانمیشه!

سه نفریم

کرایه و رهن ناچیزی دادیم 

تخت بچه هارو گذاشتین؟اتاق ما خیلی کوچیکه اصلا مغزم هنگ کرده چجوری وسیله بذارم

بچه های من بزرگن ۱۸ سال و ۲۱ ساله هستن تختشون رو فروختم ولی خونه قبلیمون یه تخت مهمان و میزبان داشتن هم از تخت دوطبقه بهترتر بود هم موقع روز تخت یه نفره و جمع و جور بود

اره خب نمیتونم دیگه کلی هزینه اسباب کشی میشه

خدا بابات رو خیر بده 

ان شاالله سر فرصت و بدون استرس می‌شینی خوب فکر می‌کنی و چیدمان مناسبی برای لوازم درنظر میگیری که حس بدت از بین بره 

۷۵ متر متراژ خیلی کوچیکی هم نیست و فکر نمی کنم متراژ پارکینگ و انباری که خارج از آپارتمان باشه رو روی خونه حساب کنن 

الان متراژ خونه ما تو سند ۶۵ متره، پارکینگ هم داریم اون رو جدا داخل سند نوشتن که چند متره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
درستش هم همینه چیدمان مناسب و عدم نگهداری لوازمی که کارایی ندارند خونه مال خودتون اگر باشه که خیلی ه ...

بله خونه مال خودمونه اتفاقا هرکی میاد خونمون ابراز میکنه انرژی مثبت از خونه میگیره با اینکه خونه خودشون بزرگتره

چند نفریددلتون نمیگیرهوسایلو چجوری جادادی

فعلا دو نفر و به زودی ۳ نفر 

نه ، والله دیگه عادت کردیم 

همین که برای خودمونه دوسش دارم😍

وسایل رو از همون اول کم خریدیم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
خونه توی سند ۷۵اما خب پارکینگ وانبار ازش کم میشهاتاقاش خیلی کوچیکه طوری که تخت وپاتختی بذاری دیگه کم ...

عزیزم پارکینگ و انباری روی متراژ خونه حساب نمیشه جداگانه داخل سند مینویسن برا ما که اینطوره 

خونه همون ۷۵ متره 

در این شرایط نعمت بزرگی نصیبت شده پس به احساس بد اصلا بها نده 

بله خونه مال خودمونه اتفاقا هرکی میاد خونمون ابراز میکنه انرژی مثبت از خونه میگیره با اینکه خونه خود ...

الهی با تن سلامت و خوشبختی داخلش زندگی کنید و بهترین روزها رو تجربه کنید 

خیلی هم عالی و مبارکه