2777
2789
عنوان

مرغ خروس

571 بازدید | 47 پست

بچه ها دلم واسه مرغام تنگ شده 🥺

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندتا جوجه داشتم مردن یدونه مرغ مونده اونم پس دادیم

من خیلیوابسته بودم کوچک بودن بزرگشون.کردم

اوخی مرغ داشتی؟چندتان؟الان کجان

اسفندی خریدم بزذگ شدن هروس شدن میخوندن همسایه هام شکایت ایناخاستن کنن دادم دوستم هرشب گریه دلم تنگشونه

اخی چه کیوتن☹️

خیلیی بامزه بودن حساب کن میگرفتمش بغلم قوقولی میکرد میچلوندمش🥺

اسفندی خریدم بزذگ شدن هروس شدن میخوندن همسایه هام شکایت ایناخاستن کنن دادم دوستم هرشب گریه دلم تنگشو ...

آخ آره منم تو تراس فنچ نگه میداشتم بعد قسمت باز تراس رو بستیم تا فنچ ها آزاد بشن از تو قفس و کلی هم آب و غذا گذاشتم...بعد از یه مدت دیدم کل تراس شده پرنده.

ببخشید خیلی خندم گرفت پسر پنج سالم عاشق  مرغ خروس به نظرم بکش بخورش منم حدود 30تا تو حیاط دارم متنفرم شوهرم عاشقشانه پسر کوچیکم هم مرغی شده

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

ببخشید خیلی خندم گرفت پسر پنج سالم عاشق مرغ خروس به نظرم بکش بخورش منم حدود 30تا تو حیاط دارم متنفر ...

اخ نه مرغ خیلیی بلاچین خیلی قدم داشتن واسمون 

وای چه باحال خخخخخخخ

خییلییی شانس من خروس شدن کیخوندن دم دقیقه میخوندن