2777
2789
عنوان

مرغ خروس

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 47 پست
آخ آره منم تو تراس فنچ نگه میداشتم بعد قسمت باز تراس رو بستیم تا فنچ ها آزاد بشن از تو قفس و کلی هم ...

من یه مرغ داشتیم انقد اذیتش میکردیم😂😂صدای گربه میزاشتیم میترسید خدا ببخشه انقد بعدش عذاب وجدان میگرفتم😂

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مرغ داشتیم انقد اذیتش میکردیم😂😂صدای گربه میزاشتیم میترسید خدا ببخشه انقد بعدش عذاب وجدان میگ ...

تو دیگه چه آدم بی رحمی بودی...الان از طرف سازمان حمایت از حیوانات میان میبرنت اونجا هر روز صدای خرس پخش میکنن

بکش بخور دیگه...میخوای به مرگ طبیعی بمیرن

یکیش شوهرم لهش کرد روانی شدم زیر پتو گزاشته بودش دخترم اخ چه صحنه ایبود بی زبون تا ده دقیقه ملق میزد اسمون  دگ ردشون کردم برن حا نداشتیم 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

آخ همونجا حلالش میکردی زبون بسته رو....گوشت خروس خیلی بهتر از مرغه میگن

من ک حالم بد بود موهام میکشیدم حیغ سرم تو.موکت شوهر کصافتم دل نداشت بگیرتش احمق

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چقدر حیوان آزاری کردین اخه....حالا فدای سرت یه کار عمدی نبوده...اما مرغ بود بهتربود خروس صبح ها کلاف ...

خیلی وابستم بود پشت سرم راه میومد مینداختمش بیرون نوک میزد به در سر صدااا همسایه ها همشون صداشون دراومد ردشون کردم رفت

حیف شد...اما خلاصه تجربه خوبی بود...تو آپارتمان نمیشه حیوون نگه داشت..

اصلاااا اره جا میخان مانداشتیم جوجه کوچیک بودن فکرش نمیکردم بزذگ بشن خروس بشن بخونن 

بازم بخر اینقدذ علاقه داری طوطی بگیر

عروس منظورته ن داشت شوهرم دوسش نداشتم ردش کردم بره مرغ خروسسسس دوس دارم خیلی اونایی جوحه دارن ما حا نداریم 

از این مرغای مینیاتوری بگیر باحالن

چجورین نشنیدم تاحالا ازکجا وقیمتشون چنده