یادمادرم مدیر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 عنوان مرغ خروس | مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 47 پست بچه ها دلم واسه مرغام تنگ شده 🥺 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺 1404/05/03 | 00:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا_هسدم عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5036 آخ آره منم تو تراس فنچ نگه میداشتم بعد قسمت باز تراس رو بستیم تا فنچ ها آزاد بشن از تو قفس و کلی هم ... من یه مرغ داشتیم انقد اذیتش میکردیم😂😂صدای گربه میزاشتیم میترسید خدا ببخشه انقد بعدش عذاب وجدان میگرفتم😂 :)
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4208 خییلییی شانس من خروس شدن کیخوندن دم دقیقه میخوندن بکش بخور دیگه...میخوای به مرگ طبیعی بمیرن
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4208 من یه مرغ داشتیم انقد اذیتش میکردیم😂😂صدای گربه میزاشتیم میترسید خدا ببخشه انقد بعدش عذاب وجدان میگ ... تو دیگه چه آدم بی رحمی بودی...الان از طرف سازمان حمایت از حیوانات میان میبرنت اونجا هر روز صدای خرس پخش میکنن
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 بکش بخور دیگه...میخوای به مرگ طبیعی بمیرن یکیش شوهرم لهش کرد روانی شدم زیر پتو گزاشته بودش دخترم اخ چه صحنه ایبود بی زبون تا ده دقیقه ملق میزد اسمون دگ ردشون کردم برن حا نداشتیم دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
زهرا_هسدم عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5036 تو دیگه چه آدم بی رحمی بودی...الان از طرف سازمان حمایت از حیوانات میان میبرنت اونجا هر روز صدای خرس ... 😂😂😂🥺 :)
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4208 یکیش شوهرم لهش کرد روانی شدم زیر پتو گزاشته بودش دخترم اخ چه صحنه ایبود بی زبون تا ده دقیقه ملق میزد ... آخ همونجا حلالش میکردی زبون بسته رو....گوشت خروس خیلی بهتر از مرغه میگن
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 آخ همونجا حلالش میکردی زبون بسته رو....گوشت خروس خیلی بهتر از مرغه میگن من ک حالم بد بود موهام میکشیدم حیغ سرم تو.موکت شوهر کصافتم دل نداشت بگیرتش احمق دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4208 من ک حالم بد بود موهام میکشیدم حیغ سرم تو.موکت شوهر کصافتم دل نداشت بگیرتش احمق چقدر حیوان آزاری کردین اخه....حالا فدای سرت یه کار عمدی نبوده...اما مرغ بود بهتربود خروس صبح ها کلافه میکنه
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 چقدر حیوان آزاری کردین اخه....حالا فدای سرت یه کار عمدی نبوده...اما مرغ بود بهتربود خروس صبح ها کلاف ... خیلی وابستم بود پشت سرم راه میومد مینداختمش بیرون نوک میزد به در سر صدااا همسایه ها همشون صداشون دراومد ردشون کردم رفت دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
مهرانه_پر_پرواز عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4208 خیلی وابستم بود پشت سرم راه میومد مینداختمش بیرون نوک میزد به در سر صدااا همسایه ها همشون صداشون درا ... حیف شد...اما خلاصه تجربه خوبی بود...تو آپارتمان نمیشه حیوون نگه داشت..
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 حیف شد...اما خلاصه تجربه خوبی بود...تو آپارتمان نمیشه حیوون نگه داشت.. اصلاااا اره جا میخان مانداشتیم جوجه کوچیک بودن فکرش نمیکردم بزذگ بشن خروس بشن بخونن دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 بازم بخر اینقدذ علاقه داری طوطی بگیر عروس منظورته ن داشت شوهرم دوسش نداشتم ردش کردم بره مرغ خروسسسس دوس دارم خیلی اونایی جوحه دارن ما حا نداریم دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
jgtvohrgubuf عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1259 عروس منظورته ن داشت شوهرم دوسش نداشتم ردش کردم بره مرغ خروسسسس دوس دارم خیلی اونایی جوحه دارن ما حا ... از این مرغای مینیاتوری بگیر باحالن
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 از این مرغای مینیاتوری بگیر باحالن چجورین نشنیدم تاحالا ازکجا وقیمتشون چنده دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺