2777
2789
عنوان

مرغ خروس

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 47 پست
آخ آره منم تو تراس فنچ نگه میداشتم بعد قسمت باز تراس رو بستیم تا فنچ ها آزاد بشن از تو قفس و کلی هم ...

یعمی چی کل تراس شده پر پرنده

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه کباب😋😋😋

نه 🥺💔😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

مشخص دلتون خیلی پاکه 🙌😍❤️

اره همه میگن 💔

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چجورین نشنیدم تاحالا ازکجا وقیمتشون چنده

ما قبلا داشتیم خیلی خوشگلن فک کنم دونه ای 500باشن

قیمتش، بر اساس رنگاشه 

بزگترین سایزشون به اندازه ی کبوتر حالا یه کوچولو بزرگتر میشه 

ما قبلا داشتیم خیلی خوشگلن فک کنم دونه ای 500باشنقیمتش، بر اساس رنگاشه بزگترین سایزشون به اندازه ی ک ...

دلم خواست خب بازار برم هستن 

نه هر جا هر جا ندارن چون خیلی کم هستن تو دیوار بگرد

فدات حتمااا

یعمی چی کل تراس شده پر پرنده

پر گنجشک و پرستو و کلی پرنده دیگه که جای دونه ها رو دیده بودن و اومده بودن...نگو یه قسمت از دیوار طلقی که زده بودیم شکسته بود وفنچ ها از اون سوراخ در رفتن و پرنده های دیگه اومده بودن

چرا نشه...مگه چوپونا اینکارو نمیکنن...بهتر از اینکه به مرگ طبیعی بمیره

چوپان ها توی یه گله گوسفند دارن.بعد تو همون گله هم گوسفند های قدیمی‌شون رو دوست دارن.

اون فرق داره با اینکه جوجه مرغو بیاری داخل خونه ازش مراقبت کنی.اون حیوون بهت عادت کنه...