2777
2789
عنوان

دوستانی که باردار نشدن و بارداری موفق نداشتن بیاید دلداریم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست
من چی بگم شهر غریب چندین سال شد

شما بچه داری؟ نمیدونی چ عذابایی کشیدم منی ک توو خانوادم یه دخترِ لوس بودم ک بابام حتی بم نگفته بود بالای چشمت ابروعه. بعد ازدواج فهمیدم زندگی خیلی سخت‌تر از تصورِ من بوده ... غربت منو از بین برده. شراییط اقتصادی هم بهم ریخت قرار بود ۶ ماه باشیم اما کار همسرم کلا  بهم ریخته شد موندیم. بخدا افسرده شدم ن بیرون میرم ن میشناسم این شهرو ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه قرص ژل رویال و بخوریم و گرنه ژل رویال از کجا پیدا میشه

ببین من دولتاشون خوردم هیچی خوده ژل نمبشه خیلی تخممک بزرگ وقوی میکنه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

عزمزمه من تلگرام نیسم فقط واتساپ و روبیکا دارم اگ دارید درخواست بدم اضافه کنید اونجاها

باردارم ک شدی ب محض بارداری شیاف پروژسترون بزن هر روز یدانه روزی هم یدونه اسپیرین بعدهام اگ دکتر صلاح دونست هر روز یدونه انوکسا بگو بده بزنی اینا جلو سقط می‌گیرد 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

عادیه گلم تا یک سال یا حداقل شش ماه عادیه شما چون یبار سقط داشتی زیر نظر یه متخصص خوب باش و اینم بگم ...

خدا شاهده تنها چیزی ک تووش غرقم استرسه ن تنها بابت بچه کلا بابت زندگی .‌

باردارم ک شدی ب محض بارداری شیاف پروژسترون بزن هر روز یدانه روزی هم یدونه اسپیرین بعدهام اگ دکتر صلا ...

من بعد سقطم خیلی ترسیدم من اصلا نمیدونسم سپتوم چیه عمل چیه هر بلایی سرم اومد .‌الان با توجه به سقط اولم ک توو اولین اقدام باردار شدم اما الان با تمومه درمان‌هایی ک شدم باردار نشدم تووی این دوماه اقدام احتمال داره مشکل داشته باشم؟؟

ببین من دولتاشون خوردم هیچی خوده ژل نمبشه خیلی تخممک بزرگ وقوی میکنه

عزیزم  ژل رویال رو از کجا تهیه کنم و اینک از چندمین روز سیکلم بخورم یا از الان ک پریودم شروع کنم ب خوردنش؟؟

۶ ماه تا یکسال باردار نشدن طبیعی هست قرار نیست حالا بار اول گرفت باردار شدی دیگه همیشه با بار اول با ...

نمیدونم فقط بعد سقط کل وجودم ترسه.‌ترس از مادر نشدن و یا دوباره سقط شدن . دست خودم نیس

عزیزم خدارو شکر گوش شیطون کر از فروردین ک زد منو برای بادوم بعد عروسیمون دیگ داداشم زنگ زد بش یعن ...

هعییی دلم گرفت از حرفات

از ته دل ناراحت شدم که همچین چیزایی رو گذروندی.🥲

اینکه هنوز دلت صاف نیست، کاملاً طبیعیه... این حجم درد و بی‌احترامی یه‌شبه از دل آدم نمیره. حرمت‌ها وقتی می‌شکنن، سخت میشه درستشون کرد.

راجع به بچه هم می‌فهمم چی می‌گی، یه دلیل واسه ادامه دادن می‌خوای... ولی این رو حواست باشه که الان خودت اولویت هستی، اول از همه باید حالت خوب باشه، آروم باشی، احساس خوبی به خودت داشته باشه اون وقت یهو میبینی بچه خودشو نشون میده.

به خودت سخت نگیر و یه وقت حس کمبود نکن. اول سلامت روحی خودت تو اولویته، بعد بارداری و بچه

اول توانش رو توی خودت تقویت کن، قدرت روحیت رو بالا ببر انشاالله زندگیت روز به روز بهتر میشه.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یکم فرصت بده به زندگیت بچه اسباب بازی نیست برای تنهایی بیاری بازم هرجور خودت میدونی !!!

فدات عزیزم .‌ن اصلا بچه رو فقط برای تنهایی نمیخوام من خیلی بچه دوس دارم و متاسفانه بعد از سقطم حالت افسردگی بابت بچه و نداشتنش دارم

هعییی دلم گرفت از حرفات از ته دل ناراحت شدم که همچین چیزایی رو گذروندی.🥲 اینکه هنوز دلت صاف نیست، ک ...

شآید باورت نشه ولی هرشب ک سرمو روو بالشت میذارم یادم میاد چی گذشت بهم تا گذشت حتی نمیتونم حجمِ دردامو  بگم کاش همسرم جای اینک الان انقد پشیمونه اونموقع  عاقل بود .. کاش. چی بگم‌گلم برام دعا کن فقط 

فدات عزیزم .‌ن اصلا بچه رو فقط برای تنهایی نمیخوام من خیلی بچه دوس دارم و متاسفانه بعد از سقطم حالت ...

یکم به خودت و روحیت برس چون اون بچه هم یه مادر شاد میخواد بعد زایمان هم کلی کارای دیگه اضافه میشه که اگه الان داغون باشی بعدا بدتر میشی 

برو باشگاه یه کلاسی چیزی ثبت نام کن اینجوری خب افسرده تر میشی

عزیزم شهریور یکسال میشه ک ازدواج کردم شهر غریب تنهام خیلی توو خونه غصه میخورم و اینک خیلی بچه دوس دا ...

ناراحت نباش ان شاالله به وقتش نذر علی اصغر کن سال دیگه شیر پخش کنی

کاربری قدیمم
من بعد سقطم خیلی ترسیدم من اصلا نمیدونسم سپتوم چیه عمل چیه هر بلایی سرم اومد .‌الان با توجه به سقط ا ...

ن عزیز جان فعلا چهل روز بخواد برس بعد اقدام کن 

ژل رویال روزی یه قاشق سیاه دانه باعسل شکمت با روغن بادام تلخ هر روز ماساژ بده انجیر و هویج روزی ۷تادانه انجیر دوتاهویج دم کن بخور ویتامینم هفته ای دوبار امکا۳ دوبار ویتاین ای هر روز د۳ دوزهزار اسید فولیک دوز ۵یا اگ پول داری جای اسید فولیک اینوفولیک بخر انشاالله باردارمیشی 

عزیزم ژل رویال رو از کجا تهیه کنم و اینک از چندمین روز سیکلم بخورم یا از الان ک پریودم شروع کنم ب خ ...

ده گرم روزی ی گرم از اولین روز پرسودتر تازه پریودت کدوم شهری