2777
2789
عنوان

دوستانی که باردار نشدن و بارداری موفق نداشتن بیاید دلداریم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست
شآید باورت نشه ولی هرشب ک سرمو روو بالشت میذارم یادم میاد چی گذشت بهم تا گذشت حتی نمیتونم حجمِ دردام ...

چشم حتما

امیدوارم حالت بهتر بشه، برات جبران بشه💖

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم ۸ماهه اقدامم، ۲ دوره قرص هم خوردم فایده نداشته،با وجود اینکه پریودام منظمه تنبلی دارم، خیلی ناراحتم همه اونایی که باهم عروسی کردیم بچه دار شدن و هی پز میدن و دلم میشکنه انگار ۱۰۰ساله اجاق کورم، از طرفی هرکی هم بهم میرسه میپرسه پس دیگه کی میخوای باردار شی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۸ماهه اقدامم، ۲ دوره قرص هم خوردم فایده نداشته،با وجود اینکه پریودام منظمه تنبلی دارم، خیلی نارا ...

بخدا عین منی. هر کی با من ازدواج کرده یا بارداره یا جالبه زایمان کرده. یکی یه هفته بعد من ازدواج کرد ۲۹ شهریور الان بچش یماهشع دقیقا😕 نمیدونم نامزدی باردار بود یا ن. بعد مادرشوهرِ خواهرشوهرم چون اونم بچه نداره یهو گف فلانی زود بچه آورد شما هنوز دارید دوا درمون میشید دلم شکست

یکم به خودت و روحیت برس چون اون بچه هم یه مادر شاد میخواد بعد زایمان هم کلی کارای دیگه اضافه میشه که ...

همسرم فک میکنه من بیرون برم منو در جا میدزدن بخدا دیوونم کرده هر جا بابد خودش ببره .‌انقد دپرسم

ناراحت نباش ان شاالله به وقتش نذر علی اصغر کن سال دیگه شیر پخش کنی

خدا شاهده شله زرد واسه اربعین نذر کرده بودم ک باردار شم‌جوراب واسه روز علی اصغر شیر کاکائو و... خدارو هر جور صدا زدم

ن عزیز جان فعلا چهل روز بخواد برس بعد اقدام کن ژل رویال روزی یه قاشق سیاه دانه باعسل شکمت با روغن با ...

فدات بشم ممنونم از توضیحاتت. پولش مسئله ای نیس . کاش فقط جواب بده. حتما میگیرم

خدا شاهده شله زرد واسه اربعین نذر کرده بودم ک باردار شم‌جوراب واسه روز علی اصغر شیر کاکائو و... خدار ...

خب هنوز وقتش نرسیده گلم ب زمانبندی خدا اعتماد کن و استرس نداشته باش

کاربری قدیمم
فدات بشم ممنونم از توضیحاتت. پولش مسئله ای نیس . کاش فقط جواب بده. حتما میگیرم

اگ همدان هستی ژل رویال اصل میشناسم ولی شهر دیگ نمیشه فرستاد 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بخدا عین منی. هر کی با من ازدواج کرده یا بارداره یا جالبه زایمان کرده. یکی یه هفته بعد من ازدواج کرد ...

الهی...

نگران نباش خدای ماهم بزرگه، سعی کن سرخودتو به کارای هنری تو خونه گرم کنی. من میخوام سبد تریکو ببافم برای سیسمونی ایشالله، آموزشاش تو نت هست.

حالا بازم شرایط شما بهتره من سه ساله عروسی کردم خیلی حرف و حدیث میشنوم، طرف خانواده پدریم دوساله نرفتم چون حرفاشون نیش داره

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.