2777
2789

هرچی از دهنش در اومد نوشت

گفت بدبخت عقده ای حتی بچه هاتم ازت متنفر میشن

واقعا هم حسش نسبت بهم همینه چون تو همه ی این سالا همیشه باهام بدرفتاری میکرد

ده سال با هم زندگی کردیم

همیشه تنهایی خفه م میکرد 

از الان دیگه ندارمش

همه چی برام تموم شده

چیکارکنم؟ بذارم برم خونه ی بابام یا شنبه اقدام کنم برا وکیل و مهریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کثافت لاشی هست مگ خری خودتا بکشی خب طلاق براچی گزاشتن عاقل سنگین بشین خونه پدرت بگرددددد سرکاری مستقل بشی سخته صبررررررقوی میخایی ها ولی تموم میشه دیکه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

برو خونه بابات و یک راست برو برای طلاق

یک لحظه تعلل نکن هلاکش کن با مهریه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

عزیزم می‌دونم ی حرف میتونه هم زندگی آدمو نجات بده هم میتونه تمومش کنه 

ولی خب آدمی ک‌ دلش باهات نیست جای موندن نیست کنارش فقط خودت عذاب می‌کشی برو خونه پدر پیام چیزاشم شات بگیر داشته باش اونوقت برو سراغ طلاقت

اگ خودت صلاح میدونی ک باید طلاق بگیری و عذاب میکشی