2777
2789
عنوان

شوهرم نوشت روزی که خودکشی کنی شیرینی میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 27 پست

خونه خودت بمون طبق قانون کسی حق نداره زنوبیرون کنه 

چقدر بهش رو دادی پررو و گستاخش کردی ارزش خودتو پایین اوردی ارزش اون رفته بالا 

خیلی شاخش کردی بخودش اجازه میده شخصیتتو له کنه 

یکم‌غرور داشته باش توام ادمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم شکسته نشستم فقط گریه میکنم دست خودم نیس۴ و ۸ ساله ن

توهم خدایی داری باخداحرف بزن ساعتای ۳شب 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

ببین عزیز جان   اگ مستقل هستی  میدونی میتونی زندگی رو بچرخونی اونوق از خونه ات برو بیرون  وگرنه عمرااااا بیرون نرو      تو الان دوتا بچه داری گناه اونا چیه   اگ از اول دلش باهات نبود دوتا بچه چرا اوردی اخه

کثافت لاشی هست مگ خری خودتا بکشی خب طلاق براچی گزاشتن عاقل سنگین بشین خونه پدرت بگرددددد سرکاری مستق ...

دلم برا خودم سوخت

بعد ده سال زندگی چه حرفا که نشنیدم

[QUOTE=389359781]دلم برا خودم سوخت بعد ده سال زندگی چه حرفا که نشنیدم[/QUOT همه میشنون بفهمی چیا بارمن نمیکرد حساب کن وسط خونه زار میزدم تو گوشم یچیزایی میگف اگ بگم تعلق میشم گمشن طللاقت بگیر تا روانیت نکرده

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

ببین عزیز جان اگ مستقل هستی میدونی میتونی زندگی رو بچرخونی اونوق از خونه ات برو بیرون وگرنه عمرا ...

من خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم

انقدر بدرفتاری کرد تاپیکای قبلیمو بخون

الان دیگه ازش بدم میاد