من و یه آقایی باهم آشنا شدیم چند ماه پیش ولی حرف نزدیم فقط در حد آشنایی دور بود،من اون تایم تو رابطه بودم ایشون جلو نیومد در صورتی که میگفت خیلی ازم خوشش میاد،من دو ماه پیش کات کردم،دو هفته پیش ایشون به یکی از دوستای مشترکمون پیام داده بود که فلانی(من) تو رابطهس همچنان؟من خیلی ازش خوشم میاد اگه تو رابطه نیست من بهش پیام بدم دوستمم گفته بود نیست و ایشون به من پیام داد و شروع شد ارتباطمون،به من گفته بود ۲۸ سالشه ما حدودا یک هفته حرف زدیم و یه بار سرقرار رفتیم خیلی خوب بود هم ظاهری هم اخلاقی مالی هم متوسط بود (دبیر هستن و یه ماشین دارن) بعد یک هفته دوباره همو دیدیم و اعتراف کرد که ۳۲ سالشه و به من دروغ گفته و توجیحشم این بود که ترسیده از دستم بده من خیلی سعی کردم کنار بیام ولی نشد و کات کردیم هفته پیش،الان دوباره پیام داده سر صحبت و باز کرده
چه ادم عوضیه تو هنوز وارد دهه ۲۰ هم نشدی اون دهه ۳۰ دروغم گفته بعد مثل گرگم منتظر بوده تو سینگل بشی بیاد جلو. ببین شاید باور نکنی اما ته این رابطه یه شکست بزرگه واسه تو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.