2777
2789
عنوان

چیکار کنم با فاصله سنیمون

123 بازدید | 10 پست

من و یه آقایی باهم آشنا شدیم چند ماه پیش ولی حرف نزدیم فقط در حد آشنایی دور بود،من اون تایم تو رابطه بودم ایشون جلو نیومد در صورتی که میگفت خیلی ازم خوشش میاد،من دو ماه پیش کات کردم،دو هفته پیش ایشون به یکی از دوستای مشترکمون‌ پیام داده بود که فلانی(من) تو رابطه‌س همچنان؟من خیلی ازش خوشم میاد اگه تو رابطه نیست من بهش پیام بدم دوستمم گفته بود نیست و ایشون به من پیام داد‌ و شروع شد ارتباطمون‌،به من گفته بود ۲۸ سالشه ما حدودا یک هفته حرف زدیم و یه بار سرقرار رفتیم خیلی خوب بود هم ظاهری هم اخلاقی مالی هم متوسط بود (دبیر هستن و یه ماشین دارن) بعد یک هفته دوباره همو دیدیم و اعتراف کرد که ۳۲ سالشه و به من دروغ گفته و توجیحشم‌ این بود که ترسیده از دستم بده من خیلی سعی کردم کنار بیام ولی نشد و کات کردیم هفته پیش،الان دوباره پیام داده سر صحبت و باز کرده‌

اینم بگم که من ۱۹ سالمه

چیکار کنم کمک کنین🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من این یه پدوفیلی داره بنظر من که تفاوت سنیتون زیاده صبر کن کیس بهتر هم میاد تفاوت دهه یعنی تفاوت افکار یعنی چال شدن آرزوها 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چه ادم عوضیه تو هنوز وارد دهه ۲۰ هم نشدی اون دهه ۳۰ دروغم گفته بعد مثل گرگم منتظر بوده تو سینگل بشی ...

حقیقتش مامانمم همینو گفت دلیل اینکه کات کردیم همین دروغ گفتن واسه سنش بود

۱۳ سال که چیزی نیسعوض پخته تر شده مثل پسر بچه های امروزی لوس نیساصل کار جنم اخلاقشه سن مهم نیس

آره واقعا اخلاق خوبی داشت 

ولی میترسم غیرسنش‌ چیزای دیگه هم دروغ بگه 

ینی قصد نداشت بهم راجب سنش بگه خودم حرفشو‌ کشیدم وسط و اونم اولش نگفت بعد یواش یواش گفت 

تو چقدر عجله داری از این رابطه در نیومدی اون یکیو شروع کردی،با این سنت خیلی سریعداری پارتنر عوض می‌ک ...

عزیزم شما درجریانی‌ که من چند وقت تو رابطه بودم؟

من و آقای قبلی یک ماه تو رابطه بودیم که هیچ اسمشو‌ رابطه نمیزاریم😂

آره واقعا اخلاق خوبی داشت ولی میترسم غیرسنش‌ چیزای دیگه هم دروغ بگه ینی قصد نداشت بهم راجب سنش بگه خ ...

باید بیشتر وقت بذاری برای شناختش 

البته یه دروغ اشکالی نداره اما آدمی که مدام دروغ میگه به درد نمیخوره

ببین اگه ارزششو داره ادامه بده سنو زیاد در نظر نگیر به نظر من