2777
2789
عنوان

خانواده زیادی مهربون و حمایتگر

61 بازدید | 4 پست

من خداروهزارمرتبه شکر خانواده به شدت خوبی دارم. یک والدین مهربون و حامی که خیلی دوستم دارن و هوامو دارن. دستبوسشون هستم و ازشون بابت تمام محبت هاشون ممنونم و شرمنده ام 

اما یک مسئله ای که گاهی آزارم میده اینه که گاهی زیاد از حد محبت میکنن و این منو محدود میکنه و اجاره کاری بهم نمیده. گاهی اصلا بهم اجازه تجربه کردن و امتحان کردن هم نمیدن. 

یا گاهی محبت هاشون برخلاف خواسته منه 

مثلا سالهاست من میگم یک توری برای پنجره اتاق بزنیم هی میگن نه و نمیشه اما الان رفتن یک کولر پرتابل خریدن که قابلیت جابه جایی هم داشته باشه و بشه تو اتاق های مختلف ازش استفاده کرد. دستشون درد نکنه. من میبوسمشون اما من کولر نخواستم که. من کلا زیاد کولر نمیزنم حتی تو خونه. یا چند ساله میگن دوست دارم دیوار اتاقم رو سوراخ کنم چند تا از این باکس های دیواری تزئینی بزنم (باکسش رو دارم خودم) قبول نمیکنن اما الان برای این کولر پرتابلِ دو تا سوراخ به چه بزرگی حدود 20 سانت تو دیوار ایجاد کردن برای لوله کولره. در صورتی که خودم گفته بودم ازتون ممنونم اما نیاز نیست و دلم نمیخواد دیوار اتاقم سوراخ بشه. اونم دقیقا دیواری که رو به رو دره و کاملا مشخص و ضایع است. 

من میدونم چه خانواده گل و عالی دارم. و امیدوارم بتونم براشون جبران کنم اما واقعا گاهی این مسائل آزارم میده. اینکه تو مسائل مربوط به من از من اصلا نظر نمیخوان یا به نظرات من اهمیتی نمیدن 

. متاسفانه باعث میشه نتونم واکنش مناسب و خوشحالی از زحماتشون نشون بدم و اون طور که باید و شاید تشکر کنم. که بدتر انگار تو ذوق اونا هم میخوره. تهش نه من راضی هستم نه اونا. همش هم دچار سوتفاهم میشیم 

چیکار کنم به نظرتون؟ 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

همینا رو که گفتی به مامانتم بگو.بعدم اتاقته دبگه.برا همه چی اجازه نباید بگیری که.بردار باکساتو بزن ب ...

بحث صرفا اون نیست. بحث اینه محبت و عشق زیادیشون به جای حال خوب بیشتر آزار دهنده و محدود کننده است در حدی که اصلا رضایت و خواست من بی اهمیته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریفتون از عشق و حمایت باهم فرق داره.تنها راهش همون صحبته که به یه تعریف مشترک برسین

صحبت کردم اما لقب ناشکر یا همیشه غرغر و ساز مخالف میگیرم 

شما که خودتون فرزند دارید بگید چیکار کنم؟