2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم ۱۵۹بابامم ۱۷۵

من خودم ۱۶۱ 

همسرم ۱۸۱. طرف پدری دخترم بلند هستن ولی خواهر برادر خودم نه

کاش ب طرف پدری بره و قدش ۱۶۵ چیزی بشه🥺🥺

الان ۸سالش ۱۳۱. خیلی بهش میگم ورزش کششی تو خونه انجام بده

کنجد و اجیل هم بهش میدم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دختر منم ۱۰.۵ ساله هست ۱۳۳ هست

هنوز ک ب بلوع نرسیدن؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من خودم ۱۶۱ همسرم ۱۸۱. طرف پدری دخترم بلند هستن ولی خواهر برادر خودم نهکاش ب طرف پدری بره و قدش ۱۶۵ ...

من تا سن ۱۳ سالگی قدم ۱۳۳ بود و پریود شدم همون زمان 

الان ۲۵ سالمه ۱۵۷ ام

ارتباط زیادی ب پریودی نداره قد خود من تا ۲۰ سال قد کشیدم

منم قد یکی از عمه هام ۱۳۰ بود داییامم ۱۵۰ فوقش بودن

ولی بیشتر ب پدر و مادر برمیگرده قد 

بچتون بالای ۱۶۱ میشه قدش احتمال زیاد 

موهای زائد و سینه داره

کاش دکتر عدد ببرید یا ورزش شنا والیبال بسکتبال

من تا سن ۱۳ سالگی قدم ۱۳۳ بود و پریود شدم همون زمان الان ۲۵ سالمه ۱۵۷ امارتباط زیادی ب پریودی نداره ...

خدا از دهنت بشنوه🥰

خودم بین خواهرام بلندتر و لاعرتر بودم خیلی خجالت میکشیدم انگار نی قلیون😂

الان ک متاهل شدم و ۳۸سالمه و زایمان پشت زایمان انگار آب رفتم😂

دوست داشتم بلندتر بود

خدا از دهنت بشنوه🥰خودم بین خواهرام بلندتر و لاعرتر بودم خیلی خجالت میکشیدم انگار نی قلیون😂الان ک م ...

الان سنی نداره ک نگرانی بخدا ی همکلاسیای خودم کلاس دوم ۱۱۵ بود قدش  الان از من بلند تره فک کنم ۱۷۰ شده قدش تو دانشگاه دیدمش تعجب کردم اصلا😂

۱۶۱ که خیلی خوبه کوتاه نیست

الان میانگین قد خانما تو ایران ۱۵۶ فک کنم باشه 

الان سنی نداره ک نگرانی بخدا ی همکلاسیای خودم کلاس دوم ۱۱۵ بود قدش الان از من بلند تره فک کنم ۱۷۰ ش ...

تنت سلامت🙂. ان شالله ک بخت شما و همه ی دخترا بلند و سپید باشه🤲🏻

بالاخره مادریم و هزار استرس و فکر و خیال😅 

تنت سلامت🙂. ان شالله ک بخت شما و همه ی دخترا بلند و سپید باشه🤲🏻بالاخره مادریم و هزار استرس و فکر ...

فدات بشم عزیزم 💚🥲

همچنین خودت مهربون انشالله بهترین ها واسه خودتون و دختر گلتون پیش بیاد و موفقیت هاش رو ببینید تو زندگی