2777
2789

کانال افزایش قد رایگان تلگرام من

(متدهای افزایش قد۲۰۲۵)

لینک bolandha

من دو سانت در ۲۰سالگی وسه سانت در ۳۶سالگی بلند شدم

جهت مشاوره وگرفتن برنامه در کانال از طریق لینک عضوبشین  ویا شماره من در تاپیک قدم هست وعکسم قبل وبعد افزایش قد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم 12 سال و 9 ماه داره و یکساله پریود شده قدش 155 کوتاهه؟

سلام. دخترتون از چن سالگی علایم بلوغش شروع شد؟؟

دختر من ۸سال و ۳ماهش قدش هم ۱۳۱. دختر عمه اش ۶ماه کوچیکتر امسال از دخترتم راحت ۴ ۵ سانتی بلند شد درصورتی ک تا پارسال کوتاهتر بود. نگران رشد قدیش هستم😔

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

سلام. دخترتون از چن سالگی علایم بلوغش شروع شد؟؟دختر من ۸سال و ۳ماهش قدش هم ۱۳۱. دختر عمه اش ۶ماه کوچ ...

سلام از 9 سال به بعد ولی قد دخترتون خیلی خوبه  . دختر عمه ش باید نگران باشه شاید بلوغ زودرسه و جهش رشد داره

سلام از 9 سال به بعد ولی قد دخترتون خیلی خوبه . دختر عمه ش باید نگران باشه شاید بلوغ زودرسه و جهش ر ...

معدرت میخوام اولین نشونه های بلوغ توی بدنش چیا بودن؟؟ من خودم میبرمش حمام خیلی ب بدنش دقت میکنم. فقط کمی عصبی نمیدونم بخاطر وجود خواهر ۴سالشه  ک مدام با خودش مقایسه اش میکنه یا نشانه بلوغ 😔

بخدا عکس ۱ ۲سال پیش دختر عمه اش رو ببینی از قد مشخص بود اون کوچیکتره. عمه اس با افتخار میگه دختر من بلندتره میگم نکنه مشکلی داشته باشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

[QUOTE=389299930]دخترم 12 سال و 9 ماه داره و یکساله پریود شده قدش 155 کوتاهه؟[/QUOTEببریش دکتر تغذیه امکان داره بیشتر بشه قدش 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

معدرت میخوام اولین نشونه های بلوغ توی بدنش چیا بودن؟؟ من خودم میبرمش حمام خیلی ب بدنش دقت میکنم. فقط ...

عزیزم اتفاقا دختر شما قدش نسبت به سنش زیاده و اینکه عمه ش باید نگران باشه نه اینکه پز بده .. دخترشون احتمالا بلوغ زودرس داره و توی جهش قدیه یهو پریود میشه و قدش از دختر شما کوتاه تر میمونه 

آره کلاس هشتم ۱۳۳ بودم تابستانی ک میخواستم برم نهم پریود شدم الان ۱۵۷ ام

خیلی خوب قد کشیدی۲۴ سانت شما واقعا استثنا بودی وگرنه کم پیش میاد بعد پریود بیشتر از ده سانت قد اضافه بشه

آره کلاس هشتم ۱۳۳ بودم تابستانی ک میخواستم برم نهم پریود شدم الان ۱۵۷ ام

قد پدر و مادرتون چنده؟؟ 

خیلی خوب قد کشیدی۲۴ سانت شما واقعا استثنا بودی وگرنه کم پیش میاد بعد پریود بیشتر از ده سانت قد اضافه ...

آره خداروشکر همون موقع ام مامانم میبرد دکتر میگف فوقش ۵ سانت دیگ رشد میکنه ولی بازم خوبه اونقدری نموندم 

البته بازم کوتاهم ۲۵ سالمه ۱۵۷ ام😂