الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم 12 سال و 9 ماه داره و یکساله پریود شده قدش 155 کوتاهه؟
سلام. دخترتون از چن سالگی علایم بلوغش شروع شد؟؟
دختر من ۸سال و ۳ماهش قدش هم ۱۳۱. دختر عمه اش ۶ماه کوچیکتر امسال از دخترتم راحت ۴ ۵ سانتی بلند شد درصورتی ک تا پارسال کوتاهتر بود. نگران رشد قدیش هستم😔
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
سلام از 9 سال به بعد ولی قد دخترتون خیلی خوبه . دختر عمه ش باید نگران باشه شاید بلوغ زودرسه و جهش ر ...
معدرت میخوام اولین نشونه های بلوغ توی بدنش چیا بودن؟؟ من خودم میبرمش حمام خیلی ب بدنش دقت میکنم. فقط کمی عصبی نمیدونم بخاطر وجود خواهر ۴سالشه ک مدام با خودش مقایسه اش میکنه یا نشانه بلوغ 😔
بخدا عکس ۱ ۲سال پیش دختر عمه اش رو ببینی از قد مشخص بود اون کوچیکتره. عمه اس با افتخار میگه دختر من بلندتره میگم نکنه مشکلی داشته باشه
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
معدرت میخوام اولین نشونه های بلوغ توی بدنش چیا بودن؟؟ من خودم میبرمش حمام خیلی ب بدنش دقت میکنم. فقط ...
عزیزم اتفاقا دختر شما قدش نسبت به سنش زیاده و اینکه عمه ش باید نگران باشه نه اینکه پز بده .. دخترشون احتمالا بلوغ زودرس داره و توی جهش قدیه یهو پریود میشه و قدش از دختر شما کوتاه تر میمونه