2777
2789
عنوان

برای چهارده نفر این صبحونه کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 97 پست

املت درست کن ، گوجه رنده کن با پیاز ، بزار قشنگ آبش تبخیر بشه بعد روغن بریز سرخ بشه ، رب گوجه بزن ، حالا تفت بده بهش کنسرو لوبیا چیتی  اضافه کن بزار آبش تبخیر بشه بعد تخم مرغ هم زده بهش اضافه کن ، آنقدر خوشمزه این املت ، نمک و فلفل با زرد چوبه هم بزن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

منو خاهرشوهرم یه خامه با نصف مربامیخوریم چطوری دوتاخامه برای۱۵نفر!

چرا ایقدر زیاد😅😅البته نوش جونتون ولی منو شوهرمو بچم یه خامه و مربا اندازه ۳ روز صبحانمونه😆😆

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ دونه ای2500شده ارزونه،نفری یدونه بپز

😐 مشمل من ک پول نی

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
اره دیگه خوب میشه همه چی پنیر پایه ثابته صبحونس 😁

مربا هم دو طعمه . نمیدونم خدا موقع خرید کردن چرا عقلو ازم میگیره 

جا اون کره ها باید خامه می‌خریدم 

حالا پنیر ۵۰۰ گرم کنه یا اضافه کنم ؟

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
کاش به جا تنوع یک چیزی میذاشتم بیشتر . نمیتونم همشو دو برابر کنم یکیشون بگو دو برابر کنم تا سیر شن ب ...

تخم مرغ رو به تعداد کن 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

۶ تا کره ۵۰ گرمی ، ۷ تا خامه کر کدوم رو تو دو تا پیاله بریز ، تخم مرغ به تعداد باشه ، پنیر هم دو تا روزانه بگیر 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊