2777
2789
عنوان

برای چهارده نفر این صبحونه کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 97 پست
تو فکرم پنیره که اضافه کنم . گوجه خیارم زیاد دارم با ی خامه

هرجور صلاح میدونی عزیزم ل

ولی بنظرم ۵۰۰گرم پنیر خوبه

بعد خامه اضافه کنی مربا اضافه نشه باز خامه اضافه میاد مربا کم

دوتا مربا داری و ۴تا چیز کنارش(۲خامه و۲تا کره)مربات کم میاد اینجور

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجور صلاح میدونی عزیزم لولی بنظرم ۵۰۰گرم پنیر خوبهبعد خامه اضافه کنی مربا اضافه نشه باز خامه اضافه ...

مرباش بزرگه 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
هرجور صلاح میدونی عزیزم لولی بنظرم ۵۰۰گرم پنیر خوبهبعد خامه اضافه کنی مربا اضافه نشه باز خامه اضافه ...

دوتا مربا با دوتا طعم مختلفم هست  . 🥺 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
خیلی کمه اگر این شیش تا تخم مرغ بزاری کسی نمیخوره اینو تحربه ثابت کرد چونکه میگن زشته ما بخوریم بعدش ...

تخم مرغ به تعداد میذارم . پنیر و گوجه و خیارم هست .

خامه و مربا کلا پیشنهاد اشتباهی بود .همونم برای تنوع میذارم 

فقط پنیر اضافه کنم ؟