۲ تا خامه صورتی ، ۲ تا مربا ، ۲ تا کره ۱۰۰ گرمی ، پنیر ۵۰۰ گرمی ، کوچه و خیار ، ۶ تخم مرغ آب پز
چیشو زیاد کنم ؟
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرجور صلاح میدونی عزیزم لولی بنظرم ۵۰۰گرم پنیر خوبهبعد خامه اضافه کنی مربا اضافه نشه باز خامه اضافه ...
مرباش بزرگه
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
هرجور صلاح میدونی عزیزم لولی بنظرم ۵۰۰گرم پنیر خوبهبعد خامه اضافه کنی مربا اضافه نشه باز خامه اضافه ...
دوتا مربا با دوتا طعم مختلفم هست . 🥺
خیلی کمه اگر این شیش تا تخم مرغ بزاری کسی نمیخوره اینو تحربه ثابت کرد چونکه میگن زشته ما بخوریم بعدش ...
تخم مرغ به تعداد میذارم . پنیر و گوجه و خیارم هست .
خامه و مربا کلا پیشنهاد اشتباهی بود .همونم برای تنوع میذارم
فقط پنیر اضافه کنم ؟