۲ تا خامه صورتی ، ۲ تا مربا ، ۲ تا کره ۱۰۰ گرمی ، پنیر ۵۰۰ گرمی ، کوچه و خیار ، ۶ تخم مرغ آب پز
چیشو زیاد کنم ؟
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بازمزشته حتی خودتون نخورید مهمونا فکمیکنن کمه و به تعداد نیستنخوردین
باشه تخم مرغ با به تعداد میذارم یا نمیذارم
کدومش زیاد کنم ؟ نمیخوام همشو زیاد کنم
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
تخم مرغ با تعداد بذاریه مربا و خامه حداقل اضافه کن
تو فکرم پنیره که اضافه کنم . گوجه خیارم زیاد دارم
با ی خامه