2777
2789

من ۲۰ سالمه یه دختری که از پارسال از صفر صفر شروع کرد به کنکوری خوندن رشتم تجربی ، متاسفانه علی رغم تلاشهای زیادی که داشتم و برنامه مشاورمو مرتب میرسوندم ساعت مطالعمم از همون اول ۸ ساعت بعدش بالای ۱۲ ساعت بود تا روز آخر ، اما در طول سال و نتایج آزمون های آزمایشی مطلوب نبودن اصلا و همینطور نتایج امتحانات نهایی، اونی که باید اینجا خسته میشد جا میزد و ول میکرد من باید می‌بودم اما من همچنان امیدم رو از دست نمی‌دادم و با همه سختی های که تو یادگیری داشتم تا روز آخر تلاش کردم... اگر بگم عاشق هدفم بودم (نمی‌خوام بگم چیه ) و درسها رو با عشق میخوندم.. اما یه چیزی که الان دردناکه برام این نیست که تلاشهام بی نتیجه مونده باشه ، نه تلاشهای من باعث شد من پایم بهتر بشه و تا حدی نزدیک بشم به اون چیزی که می‌خوام و اصلا بابت هیچ نتیجه ای ناراحت نیستم چون من تمام تلاشمو کرده بودم ، اما همه آدم‌ها با یکبار تلاش نتیجه نمیگیرن..

اما چیزی که دردناکه این هستش که خانوادم پارسال که درس می‌خوندم حمایت مالی میکردن هزینه مشاوره میدادن، اما الان هیچ و کوچکترین هزینع ای دیگه بابت درس نمیکنن و اصلا دیگه موافق درس خوندنم نیستن، و حتی مشاور تحصیلیم بهشون گفته این بدرد درس نمیخوره توی کار دیگه شاید موفق باشه ،این هیچوقت نمیتونه به هدفش برسه، اونوقت باعث شد خانوادمم بیشتر مخالف درسم باشن، حتی اجازه سرکار رفتن ندارم. ک خودم هزینه های تحصیلم رو بدم، بهشون گفتم چیکار کنم میگن برو دانشگاه فنی اونجا درس بخون بعد میتونی بری سرکار ، بارها گفتم من وقتی به چیزی به اون شغل به اون درس علاقه ندارم چطور میتونم اون رو بخونم ؟؟؟ 

من واقعا نمیتونم رشته دیگه ای تحصیل کنم خواهش میکنم پیشنهاد نکنید من عاشق درسهای کنکور بودم الان بزور منو از هدفم می‌خوان دور کنن، اگر بگید به چی دلخوشم که ول کن نیستم ؟ به اون پیشرفتی که داشتم از اولش تا الان ...

حتی کار بسته بندی پیدا کردم که تو خونه انجامش بدم با اونم مخالفت کردند و میگن تو خونمون نمی‌خوایم چیزی بیاد ، دارم روانی میشم حتی هیچ درآمدی ندارم هزینه تحصیل بدم ، اونطرفم اجازه هیچ کاری ندارم، حتی دیگه حمایت درسی هم نمیشم 

چه مشاور بی شرفی 

هزینه چی میخوای ؟کتاب که داری همونو بخون این دفعه بدونه مشاور و آزمون استارت بزن ولی بیخیال هدفت نشو. آزمونا از کانالا دانلود کن

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوازدهم بودی امسال؟

بیست سالشه دوسال پیش دوازدهم بود 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

دوازدهم بودی امسال؟

دوازدهم نبودم اما قبلاً اصلا شرایط درس خوندن نداشتم و نخونده بودم چیزی پارسال از تابستون از صفر شروع کردم یعنی حتی نمی‌دونستم فیزیک و زیست شیمی چند فصل دارن 

چه مشاور بی شرفی هزینه چی میخوای ؟کتاب که داری همونو بخون این دفعه بدونه مشاور و آزمون استارت بزن ول ...

اره خودم بنظرم تنهایی بخونم ،، دلم شکست امشب میخواستم فردا یکی از کتابهام که داره ورقاش کنده میشه فنری کنم ، بهشون گفتم یجوری نگام کردن بعد گفتن باشه حالا خودت پول داری برو فنری کن، من یه مقدار کاغذ باطله داشتم فروختم به اینایی که ضایعات کیلویی میخرن یک مقدار پول از اونجا جور کردم ، با این حرفشون خیلی ناراحت شدم آخه در طول سال پول خودکار و خیلی چیزا ممکنه پیش بیاد این که نمی‌زارن سرکار برم خیلی اذیتم می‌کنه 

اره خودم بنظرم تنهایی بخونم ،، دلم شکست امشب میخواستم فردا یکی از کتابهام که داره ورقاش کنده میشه فن ...

میخوای این یکسال کنارت باشم ؟

ازشون بخواه یارانتو هر ماه بهت بدن

شما از صفر شروع کردی واصلا عجیب نیست که ازمون رو عالی پشت سر نگذاشتید  به نظرم در یک فضای اروم و بی تنش بازبان خوش از خانواده بخواه که بار دیگه شرکت کنی معمولا پدر و مادر برای درس بچه ها موافقت میکنن 

میخوای این یکسال کنارت باشم ؟ازشون بخواه یارانتو هر ماه بهت بدن

میتونیم باهم دوست باشم احساس تنهایی نکنم تو این مسیر :)

دوستی که گاهی حرفهاش تسکین قلبم باشه 

،.. یارانه رو نمیتونم ازشون بخوام چون میگن خرجت با ماست ولی خوب خرجی که غیردرسی باشه چون فقط برای چیزی موافق باشند خرج میکنن

میتونیم باهم دوست باشم احساس تنهایی نکنم تو این مسیر :)دوستی که گاهی حرفهاش تسکین قلبم باشه ،.. یارا ...

آره من یکی دوستام میخواست کنکور بده تنهاش نزاشم میتونم امسالم کنار تو باشم 🙂

بیا همین امسال برو‌ دانشگاه پشت کنکور نمونه ، از لحاظ روانی حمایت خانواده خیلی شرطه وگرنه اگه امسال بخاطر سختی درسا کم نیاوردی ولی سال بعد بخاطر نداشتن حامی کم میاری