2777
2789

سلام

اینو بعدا حذف میکنم فقط میخوام نظر بدید 

من نهم برای تیزهوشان خوندم

بنا به دلایلی و خوشحال شدن مامانم و اینکه خودم فکر کردم انتخاب خوبیه رفتم تجربی

همون روز اول دهم پشیمون شدم. قبلش قلمچی ثبت نام کرده بودم برا رشته ریاضی چون تابستون فهمیدم قراره پشیمون بشم. شدم رتبه ۲ ماز و ۳ قلمچی

فهمیدم نه آقاجون. من واقعا جام ریاضی بود اصلا زیست رو نه میفهمم نه میخوام بفهمم

ولی چون سال اول تیزهوشانم بود و از قبل نبودم گفتن باید امسال تجربی بخونی. این شد که دهم تو خونه ریاضی میخوندم و تو مدرسه تجربی. ترازم هر بار بهتر و بهتر میشد و میدونستم رتبه زیر ۱۰ میخوام برا کنکور..

تا رسید به تابستون دهم به یازدهم. تغییر رشته رو دادم و اولین روز یازدهم رفتم ریاضی

ولی فهمیدم دلم برا دوستام تنگ میشه . وضعم خیلی بد بود چون وابستگی خیلی شدید داشتم به دوستم و نمیتونستم تحمل کنم مدرسه رو. این شد که غلط ترین تصمیم عمرم رو گرفتم و دوباره رفتم تجربی

آخر یازدهم دوباره فهمیدم نهههه دوستم برای من نمیمونه و من باید برگردم ریاضی. همون آخرش تو قلمچی تغییر دادم رشتم رو و آزمون دادم . تو دوروز هندسه و بقیه درسای رشته ریاضی رو خوندم و رتبم شد ۱۲ کشوری قلمچی

من دوباره تغییر رشته دادم به ریاضی تو دوازدهم. تابستون رو هم عالی خوندم و بازم رتبه های زیر ۱۰

تا رسید به بهمن دوازدهم

دیگه نتونستم

نکشیدم

خسته شدم

و نتونستم خوب بخونم

الان تراز کنکور و نهاییم جوریه که رتبم حوالی ۳۰۰ منطقه دو میشه 

نمیتونم برم شریف

من جام اونجاست. من ۴ ساله از نهم به خاطر شریف جون کندم

چیکار کنم؟با این قصه ها بنظرتون میشه سال بعد زیر ۱۰ شم؟بمونم پشت؟

لطفا کسایی نظر بدن که واقعا تلاش کردن نه کسی که رتبه ۳۰۰ رو فضایی میدونه و قراره بهم توهین کنه بگه اسکلی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشتباهی کردی بخاطر دوستات 😢 توی تو میبینم واقعا که تو شریف باشی هوششو داری پشت کارشم داری که تابستون دهم میرفتی قلمچی اگه میتونی کنار بیای با خودت و شروع کنی به خوندن بمون یه سال ولی اگه فک میکنی قرار نیس بخونی نمون

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

اره بمون بخون و تو استعدادشو داری اگه دلت به درسه و فکر میکنی میتونی بخونی پس حتما این کار. بکن

خیلی دلم برای درس تنگ شده اتفاقا

به نظرتون تابستون تا موقع اعلام رتبه ها شیمی رو قوی کنم بعد اعلام نتایج اگه دیدم شریف نمیارم شروع کنم بخونم؟میشه اواسط مهر

ولی خب همرو قبلا خوندم دیگه فکر نکنم سخت باشه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

چه اشتباهی کردی بخاطر دوستات 😢 توی تو میبینم واقعا که تو شریف باشی هوششو داری پشت کارشم داری که تاب ...

ممنونم

آره بدترین اشتباه عمرم بود تا الان💔حیف زحمتای خودم و مامانم

تابستون استراحت کنم فقط شیمی بخونم ؟که هم شیمی پایه ام قوی شه برا دانشگاه اگه شریف آوردم برم

اگه هم نیاوردم برا سال بعد شیمیم قوی شه استراحت هم کرده باشم که بهمن و دی خسته نشم دوباره 

چه رشته می‌خوای بری؟

امسال انتخاب رشته میکنم فقط میزنم مکانیک شریف 

که اگه آوردم برم

ولی سال بعد بمونم کامپیوتر شریف میخوام اونم رتبه زیر ۱۰۰ کشوری میخواد در بهترین حالت

ممنونمآره بدترین اشتباه عمرم بود تا الان💔حیف زحمتای خودم و مامانمتابستون استراحت کنم فقط شیمی بخونم ...

تو نیازی نداریم دو سال پشت بمونی سال اول میاری تابستونم یه ماهش رفته مرداد رو استراحت کن نه که خونه بشینیا برو عشق و حال مسافرت برو کافه برو پارک برو با خونواده دوست همه کار کن تو همین مرداد هم کتاب و مشاور و اینا رو بخر و اماده کن برا شهریور که استارت بزنی و تا مهر رو ضعفات کار کنی از مهر دیگه فقط تست بزن هر وقت خسته شدی یه روز استراحت بده برو بگرد ولی هیچوقت ول نکن

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

سلااام دختر قشنگه🌸✨️بنظرم تو خیلی با استعدادی ولی مهم ترین امتیازی که داری پشت کار زیاد و ثابت قدم بودنته

ولی یه خورده این تصمیم ریسکیه 

چرا ؟ چون تو این یه سالو خیلیییی تلاش کردی بعدا احتمال خسته شدنت هست 

هرچند من دیدم تو حدود تراز تو یکمی پایین تر  پارسال رتبه ۲۴۰ منطقه ۲ شدن...بنظرم یه کار بیهوده رو آدم دوبار انجام نمیده کنکور دادن دوباره اونقدر هم مفید نیست وقتی میتونی یه رشته هایی از شریف و امیر کبیر و تهران قبول شی...

بنظرم حداقل تا اواسط مرداد که نتایج بیاد و با مشورت از چند تا مشاور خیلی با تجربه و درست حسابی بتونی تصمیم قاطع بگیری استراحت کن 

استراحت هم نه با گوشی و فضای مجازی که برات عادت بد بشه 

استراحت مفید که واقعا دوباره روحیه ت بازیابی بشه 

یه مدت از جو کنکور در بیا 

بعداز اعلام نتایج فرصت برای تصمیم گیری هست

تو واقعا لایق بهترین هایی و تلاشت ستودنیه❤️

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
سلام شما جواب سونو متوجه میشی

والا دکتر نیستم ولی انگلیسی بلدم میتونم فقط بهت بگم چی نوشته