2777
2789

مثلا وقتی توی امتحانات نهایی یکی یه کتابشو اعتراض میزنه و نمرش یکی اضافه میشه یا اینکه یکی کم میشه

این برای شما عجیب نیست؟؟

چطور ممکنه یه بار کاملا دست دو سه نفر تصحیح شده باشن ولی انقد تفاوت وجود داشته باشه

مثلا دینی که سوالای ٠.۲۵ داره یعنی میشه ۴ تا سوال کلا سه یا دو تا مصحح های اولی درست حساب نکنن

مگه میشه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من که هربار اعتراض زدم خیره سرشون اصلا نمرم هیچ تغییری نکرد یعنی مطعمنم حتی یه نگاه هم ننداختن خاک برسرا

چندین بار واسه درس های مختلف اعتراض زدم هیچی به هیچی به اینکه مطعمن بودم اون نمره درست نبوده 

_

پسر من یازدهمه. چهار درس بالای ۱۹ ی درس بالای ۱۸ ی درس بالای ۱۷ تو سایت اعلام شد. بعد از چند روز ناگهان تمام نمراتش روی ۱۰ ۱۱ اعلام شد. تو مدرسشون این اتفاق برای چندین نفر افتاده. میگن در سراسر کشور این اتفاقات افتاده

مسخره کردن اصلا اصلاح نمیکنن باید بذارن ورقه ها رو بعد اصلاح ببینیم که نمیذارن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

والا دینی من 1.25 اومد بالا نگران نباش میاد بالا انشالله

یه سوال جواب اعتراض هر درس دونه دونه و در روز های مختلف میاد یا همش یه روز میاد؟

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

پسر من یازدهمه. چهار درس بالای ۱۹ ی درس بالای ۱۸ ی درس بالای ۱۷ تو سایت اعلام شد. بعد از چند روز ناگ ...

نمره ها واقعیش ۱۰و۱۱ هس اون باگ سایت بود

البته نمیشه گفت واقعی

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

نمره ها واقعیش ۱۰و۱۱ هس اون باگ سایت بودالبته نمیشه گفت واقعی

نه. اتفاقاً کمی نمره هاش کمتر از چیزی بود که فکر میکردم. حتی دروس غیر نهایی اش هم کم شده. نماینده مجلس دنبال کارشونه

نه. اتفاقاً کمی نمره هاش کمتر از چیزی بود که فکر میکردم. حتی دروس غیر نهایی اش هم کم شده. نماینده مج ...

بی خیال کم دادن دیگه برا منم همینه واقعا نوشته بودم نمره های خودم نیس