2777
2789

اصلش اینه دنبال جلب توجه ام نه مرگ 

برای اطرافیانم خیلی بی ارزشم اصلا اهمیت نمیدن بهم به پشم شونم نیستم متأسفانه 

سردرگمم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یه   نفر  پسر  همسایمون بود  خاست  جلب توجه  کنه  18 سالش  بود      از زندگی   کبودی نداشت  پدرش رییس بانک  بود      بچه  شیطونی بود خدایی    دی ماه   خود کشی  کرد    ولی مرد           یه موقع دنبال توجه  نباشی       

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
یه نفر پسر همسایمون بود خاست جلب توجه کنه 18 سالش بود از زندگی کبودی نداشت پدرش ریی ...

وای خدا بیامرزتش 😢😢 

من دلم میخواد پسرم بردارم فرار کنم از این زندگی اما نمی دونم کجا برم چکار کنم هعی

سردرگمم 🙂

چجوری ‌نمیرم یه وقت 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عین دختر عمو من با قرص چرک خشک کن آموکسی سیلین خودکشی کرد 😂🤣😂😂(شوخی میکنم اینکارو نکنیا اون دیوونه بود😂)

وای خدا بیامرزتش 😢😢 من دلم میخواد پسرم بردارم فرار کنم از این زندگی اما نمی دونم کجا برم چکار کنم ...

فک کردم  مجردی       بچه ای هستی     خب  چکاریه   چه  فکریه  فکر   بچت  باش   کسی  اندازه من   سختی  و  بی توجهی   نکشیده      ولی  روی  پای خودم   موندم   تلاش کردم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
فک کردم مجردی بچه ای هستی خب چکاریه چه فکریه فکر بچت باش کسی اندازه من سختی ...

امروز برای اولین بار شوهرم زد منو نه زیاد و محکم ولی زد میگن سخت ترین قدم اولین قدم الان دیگه روش تو روم باز شده ☹️

سردرگمم 🙂