2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 255 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول امشب لازم داري،؟بچت چيزي احتياج داره،؟

طفل معصومم ابن هفته فقط بهش دادم به خدا نتونستم غذا بدم شاید بگید بی رحمه که بچه رو برمیگردونه اما نه به خدا مجبورم حداقل پیش باباش مشکل خوراک و پوشاک نداره مامان بزذگش بهش غذا میده

میدونم به حرف راحته ولی سعی کن بجای اینکه غصه بخوری فکرکنی یه کاری توخونه راه بندازی مثلاسبزی خانگ ...

اینا رو در صورتی مبتونم انجام بدم که خونه خودم باشه از پس همه شونم برمیام چون ادم کاری هستم اما خونه داداشمه میترسم یه چراغ اضافه روشن کنم و بگه پول برقم زیاد اومده شبا تا ۱ نمیاد شام خورده برمیگرده بدونه اینکه بگی چیزی خوردی پسرت چبزی لازم نداره 

میاد فقط میکه وضع بازار خرابه و میره تو اتاق با نامزد حرف بزنه

این کارا رو انجام بدم عذرم رو میخاد 

به یک نفرخانم در شهرستان بوکان جهت کار در منزل جهت نظافت و نگهداری با ساعت کاری 9 صبح الی 5 بعد از ظ ...

تماس گرفتم متاسفانه یا خوشبختانه یه خانم رفته بود شاید از من نیازمندتر بوده 

استارتر عزیز

من کامل با جزئیات در جریان مشکلت نیستم 

فقط در همین حدی که خودت اول تاپیک توضیح دادی

عزیزم آیا واقعا راهی برای بهبود رابطه ت نمیبینی؟؟؟

واقعا نمیشه روی زندگیت کار کرد؟ درستش کرد؟؟

نمیشه بخاطر پسرت همسرت رو ببخشی یا حتی اگه نبخشیدی گذشت کنی ؟؟؟

میدونی اون پسر ۹ ماهه الان چقدررررر بهت احتیاج داره؟

میدونی در مقابلش مسئولی ؟

پدرش نمیفهمه و پدر نیست عزیزم شما مادر باش تنهاش نزار فردا همین پسر با هزاران عقده و کمبود رشد میکنه توی جامعه هزاران مشکل درست میکنه و خودش و همه رو درگیر میکنه من با توجه به توضیحاتی که دادی فهمیدم خانواده هم پشتت نیستن و این برات قضیه رو سختتر میکنه 

طلاق با یه بچه بدون پشتوانه بدون حمایت عاطفی بدون تکیه گاه خیلی خیلی سخت میشه برات 

عزیزم بیشتر فکر کن فقط و فقط به آینده اون پسر که بی گناه توی این دنیا پا گذاشته فکر کن 

یه جاهایی شاید بهتر باشه ادم از خودش بگذره که این خصلت هر مادر فداکاریه باز هم تصمیم با خودت

عزیزم تصمیمت چیه؟ میخای جدا بشی؟! اگر میخای برگردی، بهتره کسی واسطه بشه و آشتی کنید که بچت سختی نکشه ...

دوستش واسطه شد با پسر خاله ش میگفت سه روزه داریم روش کار میکنین میگه الا و باا طلاق دیگه من به زن داداشش پیشنهاد دادم هیچ راهی نیست واسه برگشت

دیروز به منم زنگ گفتم منم برنمیگردم

نه عزیزم فرق نداره توی خصوصی باهاش صحبت کن

چرا یکی از کاربرا سما خانوم رو بهم معرفی کردن تو خصوصی باهاشوت حرف زدم گفت به نی نی یارا نگو اونا دیگه کمک نمیکنن گفتن قطع کاربری میشن 

قرار بود بهم خبر بده که کمکم میکنن یا نه حتی بهشم گفتم هر مدرکی میخای میدم اما قسما نبود چون جدابمو ندادن

استارتر عزیز من کامل با جزئیات در جریان مشکلت نیستم  فقط در همین حدی که خودت اول تاپیک توضیح ...

عزیزم منم به خاطر بچه م کوتاه بیام شوهرم کوتاه نمیاد 

الانم حاضرم با این شرایط برگردم دیشب خیلی به بچه م فک کردم 

اما شوهرم میگه فقط طلاق چون دوستش میخاست واسطه کنه واسه آشتی اما گفته بود فقط طلاق