2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 255 پست

استارتر ختم سوره ذاریات طلاق مزمل انشراحو بردار

هر روز این سوره ها رو بخون اگه یادت رفت قضاشو بجا بیار

این که دیگه دادگاه و ندادنو...نیست که

به خدا متوسل بشو

انشالله که یه معجزه بشه

زندگیت اوکی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خودت آخه چرا؟چ زمونه ی بدی هست مادر ب دخترش رحم نمیکنه برادر ب خواهرش رحم نمیکنه پدر دخترشو راه نمیده لعنت ب این دنیا

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈

عزیزم بچه تا ۷سالگی پیش مادر می مونه . وظیفه شوهرته خرج و نفقه بده حتما از طریق دادگاه اعلام کن اون بچه هنوز ۹ماهشه و به تو بیشتر احتیاج داره

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
استارتر ختم سوره ذاریات طلاق مزمل انشراحو بردار هر روز این سوره ها رو بخون اگه یادت رفت قضاشو بجا ب ...

اینقده ناامید شدم که نمازامم قضا شده قراربود ختم قران بگیرم نتونستم از همه چی بریدم

بدبختیام یه سال و دوسال نیس یک عمره 

کار ک نیست

دادگاه ک هیچی ب نفع مرداس

نفقه ک نمیدن

مهریم شوهرت باید وام بگیره

مامانتم ک اونجور

داداشتم ک اینجور

گلم خب متوسل به خدا بشو

اون دیگه وقتی رو بهش بیاری دست خالی از دره خونش رد نمیکنه تو رو

اینقده ناامید شدم که نمازامم قضا شده قراربود ختم قران بگیرم نتونستم از همه چی بریدم بدبختیام یه سال ...

خب پس تو که یه عمر بدبختی

این ختم برا تو ساخته شده

شروع کن به خوندنش که باقی عمرتو خوشبخت باشی

آدما هرچقدرم که قوی باشن

به ی پشتوانه محکم به یه دیواری ک بهش بتونن تکیه کنن احتیاج دارن

توام فقط خدا رو داری

پس حداقل بچسب بخدا

به ی اصول پایبند بشو ک نجات پیدا کنی

کار ک نیست دادگاه ک هیچی ب نفع مرداس نفقه ک نمیدن مهریم شوهرت باید وام بگیره مامانتم ک اونجور د ...

حدام ازم رو برگردونده اخه تا کی به خدا نمبکشم

شدم یه ادم بی روح حتی گریه مم نمیکیره تو ایینه که به خودم نگا میکنم فقط یه جسم مببینم بدونه هیچ حس و روحی

بچه اتو به هیچ کس نده.برو  بهزیستی در خواست کار کن  توی پرورشگاه ....یا برو یک مهد کودک شرایططو بگو  که همونجا بچه ات هم پیش چشمت باشه هم کار کنی و در آمدی داشته باشی.یه جایی برو که بچه ات رو بتونی ببری .

میدونم به حرف راحته

ولی سعی کن بجای اینکه غصه بخوری فکرکنی یه کاری توخونه راه بندازی

مثلاسبزی خانگی

ترشی

سوسیس کالباس خانگی

و....راه بندازی

باورکن میدونم خیلی سخته....ولی گاهی آدم باید خیلی بیشترازحدمجاز قوی بشه وهمت واراده کنه و زندگیشوشروع کنه....خودتونباز...

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤