2777
2789
عنوان

چیکار کنم مادرشوهرم امسال باهامون راهی نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلشو نشکن آهش دامن زندگیتونومیگیره

چه حرف زشتیه؟ چرا یه مادر بخواد زندگی پسرش با نفرین نابود کنه!    بیاد اونجا و براش یه اتفاقی بیافته که دعوای بقیه بچه هاش زندگی اینها رو نابود می کنه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خواهرشوهرم هرسال داره میره تو ماشینم تنهان با شوهرش. با اونا برهآخه من الان جوونم میتونم پیاده روی ک ...

باید با دختر  ودامادش بره ...‌من فکرکردم کسیو غیر ازشما نداره .....من نمیدونم چرا مادرشوهرها از پسر وعروس طلبکارن و توقع های بیجا دارن

بهش بگو میخوام پیاده برم ان شالله زمستون هوا بهتر شد با هم میریم اه چقدر بدم میاد از این روال زندگی ...

عزیزم خودشون همیشه به تفریح و سفر هستن

پارسالم قبل سفر با ما کربلا بودن 

خب همینو بگو بگو امسال نذر کردم واس شفای بچم پیاده برم

بهش میگم ان شاءالله اگه قسمت شد بریم

دیگه خودش خدا کنه بدونه نمیتونه نیاد

اگرم که خیلی اصرار داشت بیاد 

بیاد دیگه چه میشه کرد

عزیزم خودشون همیشه به تفریح و سفر هستنپارسالم قبل سفر با ما کربلا بودن

اگه شوهرت همراهت هست بی خبر برنامه بچین و برید گوشیهاتونو از دسترس خارج کنین لب مرز بگبن انتن نمیداد یهویی شد سفرمون این طوری میفهه دلتون نمیخواد همسفرش بشین شاید دست بکشه وقتی به کاری مایل نیستی و زورکی انجام میدی حد اقل نشون بده ناراضی هستی نه که خدمات بدی خانم بهش خوش بگذره

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

مطمئنم بفهمه میخوایم بریم حتما میخواد بیادمن دلم پیاده روی میخواد پسرمم یه مشکلی داره که به نیت شفاش ...

عزیزم مادرشوهرتو با ون بفرستین مثلا 10 تا عمود جلوتر گیاده شه استراحت کنه تا شما برسین بعد چندتا شو با شما پیاده بیاد دوباره ون بگیرین براش چندتا جلوتر بره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕