2777
2789

سلام خانومای گل

ما پارسال با مادرشوهرم رفتیم کربلا تو ایام اربعین

اما نمیتونه پیاده روی کنه و تحمل گرما رو هم نداره

و همون جا هم بی حال شده بود و راه برگشت همه اش در حال تقویت و توجه به حالش بودیم

امسال اگه شوهرم راضی بشه بریم دلم نمیاد نبریمش از طرفی هم دلم خییییلی میخواد پیاده روی کنم چجوری بهشون بگم که اذیت میشی و نیا و میخوام پیاده روی کنم نمیتونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلشو نشکن آهش دامن زندگیتونومیگیره

خواهرشوهرم هرسال داره میره تو ماشینم تنهان با شوهرش. با اونا بره

آخه من الان جوونم میتونم پیاده روی کنم وقتی پیر شدم تحمل راه رفتن و گرما و سرما نداشتم چجوری برم

بعدم ما تو این ده سال زندگی مشترک کلا هیچ سفری نداشتیم که نباشه

مطمئنم بفهمه میخوایم بریم حتما میخواد بیادمن دلم پیاده روی میخواد پسرمم یه مشکلی داره که به نیت شفاش ...

خب همینو بگو 

بگو امسال نذر کردم واس شفای بچم پیاده برم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مطمئنم بفهمه میخوایم بریم حتما میخواد بیادمن دلم پیاده روی میخواد پسرمم یه مشکلی داره که به نیت شفاش ...

مجبور نیستی اعلام کنی

وقتی خواستی از مرز خارج  بشی یه خدافظی کن

تا شهرتون هستی هیچی نگو

التماس دعا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بگو بهش انشاالله اگر جور شد یه تایم دیگه با وسیله می‌بریم شمارو زیارت ولی الان چون پیاده روی هست و سال قبل هم اذیت شدید بهتره نیاید

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.

بهش بگو میخوام پیاده برم ان شالله زمستون هوا بهتر شد با هم میریم اه چقدر بدم میاد از این روال زندگی که پیرزنا دست گرفتن ادم باید تو جوونی به فکر پیری باشه یه سرمایه داشته باشه که محتاج هیچ کسی جز خدا نباشه سفر هم میخواد بره این همه تور و کاروان قشنگ مستقل نه آویزون این عروس و اون داماد بشه 

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین