2777
2789
عنوان

چیکار کنم مادرشوهرم امسال باهامون راهی نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 71 پست
دقیقااااااارزو به دل موندم یه سفر قبل بچه دار شدن بریمسفر که سهله یه پارکم نذاشت بریم تنهایی هررررر ...

واقعا آقایون باید یکم مدیریت کنن. توروخدا پسرا یکم به خودتون بیاید. ینی خودشون دلشون نمی‌خواد بعضی وقتا حداقل با زن خودشون باشند ! چه معنی داره اخه

گلم ببخش میتونی برای رفتن راهنمایی کنی چطور کسی میتونه بره و کجا باید مراجعه کنیم برای ثبت نام؟شما ه ...

ما امسال که پاسپورتامون از قبل هست

پارسال فکر کنم ۷۰تومن هزینه پاسپورت زیارتی شد

با ماشین خودمون تا مهران رفتیم اونجا هم کلا ۱۳۰۰خرج بین شهرا که با وناشون رفتیم شد

پا اونجا پیاده روی نکردیم

و کلا مرز به سامرا 

سامرا به کاظمین

کاظمین به نجف

و نجف به کربلا و کربلا به مرز 

شد ۱۳۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو داری خودتو اذیت میکنی 

این حق توئه ک مسافرت تنهایی و بدون مادرشوهر بری

ولی چون از اول سرویس دادی بهشون بدعادت شدن

باید کم کم سرویس دادنت رو به حداقل برسونی

حتی یکبار بشی عروس بده ولی طبق میل خودت رفتار کنی ارزش داره

خیلی سخته وابستگی بیخودیه مرد

الانم تازه اینجوری نیست که اصلا نبرتشون ولی دیگه همه جا باهامون نیستن از هر چند بار ک بریم مسافرت ی دفعه میبریمشون تازه مادرشوهر من پیر نیس انقد ب خودش میرسه بخاطر این حرصم میگرفت میومد با من تازع عروس با شوهر خودش هیچ جا نمیرفت جلو ظلمو و نا حقی رو باید بگیری چون باید ی عمرر زندگی کنی با اینا

ما امسال که پاسپورتامون از قبل هستپارسال فکر کنم ۷۰تومن هزینه پاسپورت زیارتی شدبا ماشین خودمون تا مه ...

مممنونم عزیز

قبول باشه

ببین برای اون مشکلت هم منم سالها هر جا میریم مادر وپدر خواهرش رو بااااییید میبردیم.فکر کن همه تو یه ماشین بچپیم  مادر خوب بود ولی خواهر فوق بد اخلاق و همون بد اخلاقی‌هاش  باعث دلخوری مادرش و گله گذاری میشد.مسافرت ها برام زهر مار بود. هر بار هم تنها میرفتیم دعوایی میشد که نگو .اصلا انگار واجب شرعی بود اینا بیان

دیگه خواهر چی بگم از زجر ها و عذاب ها که تو سفر ها نکشیدم .الان که بچه هام بزگ شدن دو بار اونقدر اذیت شدن که خودشون برای باباشون گریه کردن که ما دیگه نمیارم مسافرت که اینجا له بشیم و اذیت بشیم .چون بچه خواهرشونم اضافه شده بود .دیگه خدا رو شکر نمیان البته که دیگه زیاد سفر نمیریم مثل قبلا چون بچه ها درس دادن دیگه .اون روزای قشنگ اونجور گذشت حالا هم محدودیت درس و کلاس ها.

شوهرم همراهی نمیکنه وگرنه خودم دلم میخواد

خب بنظرم ب خواهرشوهرت بگو مادر پارسال اذیت شد من دلم نمیاد امسال گرم تره بیادش.خودتون باهاشون صحبت کنید و اگه خواستن حتما بیان هماهنگ کنیم ک باهم بریم چون منم درگیر بچه هامم و مواظب مادر باشین