2777
2789
عنوان

چیکار کنم مادرشوهرم امسال باهامون راهی نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگم ان شاءالله اگه قسمت شد بریمدیگه خودش خدا کنه بدونه نمیتونه نیاداگرم که خیلی اصرار داشت بیاد ...

وقتی میاد باهاش کاری نداشته باش خدمات نده حالش بد شد تو خودتو زودتر بزن به بی حالی کاری بهش نداشته باش اون خیالش راحته حالشم بد شه تو هستی

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

باید با دختر ودامادش بره ...‌من فکرکردم کسیو غیر ازشما نداره .....من نمیدونم چرا مادرشوهرها از پسر ...

دقیقاااااااا بعد همیشه با دخترا عقب میشنن با پسرش جلو میشینه  تازه اگه یه درصد با اونا باشه اونم مثلا در حد مهمونی رفتنای ایام عید که دسته جمعی میریم

متاسفانه شوهرم اصلا اینجوری نیست در حد اب خوردنو اطلاع میده

اخ شوهر منم اینجوری بود تا حدودی درستش کردم الانم قطع رابطه با مادر و خواهرش حالم خیلی بهتره خفم کردن انقدر دخالت کردن میدونی اکثر مردا اگه خانوادشون دخالت نکنن نرمال ترن

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

اخ شوهر منم اینجوری بود تا حدودی درستش کردم الانم قطع رابطه با مادر و خواهرش حالم خیلی بهتره خفم کرد ...

اصلا دلم نمیخواد قطع رابطه کنه چون خانواده اش هستن ولی فقط انقدر بچه ننه نباشه و امار نده و اونام انقدر دخالت نکنن