2777
2789
عنوان

افسردگی اینطوریه که

61 بازدید | 2 پست

همه چیز خوبه وایسادی تو ایستگاه اتوبوس حالتم خوبه اما یهو انگار رنگا محو میشن انگار باد سرد میاد تو اوج افتاب

انگار چهره ها منفور میشن انگار دنیات سیاه سفید میشه و یه سایه سیاه میاد و بقلت می‌کنه و اون سایه...غمه

وسط غذا خوردن با اشتها در حال غذا خوردنی یهو حس میکنی اون داری سم میخوری نه غذا حالت از غذا بهم میخوره و دست از غذا خوردن میکشی چون غم دوباره بقلت کرده...

اون لحظه که همه میخابن و چراغا خاموش میشه بازم غم میاد انگار تو این دنیا فقط غمه که عاشقته...ولت نمیکنه

به خودت میای میبینی داری گریه می‌کنی انقدری که خوابت ببره:)

اره دوست من افسردگی دقیقا این شکلیه

یعنی غریبی میون جمعیت یعنی سردته تو اوج افتاب یعنی هر لحظه و هر ثانیت یه چیزی کمه در اوج کامل بودن...

یعنی همیشه یه نقصی هست یه چیزی سر جاش نیست

در صورتی که همه چی اوکیه این درونته که اوکی نیست:)

عاشقم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.