یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه قصدم وکیل بود الان زنش بودم. مشکل تو اینه فکرنمیکردی به این زودیا مجرد شم برداشتی باخیال راحت بچه دارشدی. هالا میرسی به حرفم که گفتم با بچه نمیتونی دیگه ازش رها بشی. اگه یه روزی تونستی بیا باهم ازدواج کنیم نتونستی هم بچسب به زندگیت قسمت نبوده. یکم به حرفام فکرکن خواهشا .زودی منو مقصر این جدایی ندون.
اگه قصدم وکیل بود الان زنش بودم. مشکل تو اینه فکرنمیکردی به این زودیا مجرد شم برداشتی باخیال راحت بچه دارشدی. هالا میرسی به حرفم که گفتم با بچه نمیتونی دیگه ازش رها بشی. اگه یه روزی تونستی بیا باهم ازدواج کنیم نتونستی هم بچسب به زندگیت قسمت نبوده. یکم به حرفام فکرکن خواهشا .زودی منو مقصر این جدایی ندون.
فامیل مادرم خوبن خیلی کمک کننده هستن ولی بخاطر پدر بی غیرتم اصلا بدم میاد ازش هیچ جوره تو دلم نمیره خیلی ازشون حرف شنیدم یعنی بدشو گفتن
فامیل داریم برن به گوز خر😏
امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨