2777
2789

چرا اینطوری میکنه چرا آنقدر روانی و احمق شده 

بخدا نمیفهمم چرا درک نداره 

من باردارم هفته ۱۵😭، بخدا از صبح بلند میشم به چیزی به جز معده م و غذا نمیتونم فکر کنم ، قشنگ از صبح با مرگ و زندگی گلاویز میشم 

بعدم ی کم وسواس گرفتم خونمونم نوسازه ی سری چیزاش میره روی مخم مثل گرد وخاک و بوی رنگ و اینا

بعد این احمق نادون جای درک کردن فقط پیله کرده تو چرا به من اهمیت نمیدی ، چرا وسواس شدی، چرا به حرف من گوش نمیدی

به زور می‌خواد جلوی حساسیت های من وایسه ، اینو کرده نماد اینکه من به حرفش گوش نمیدم و برام اهمیت نداره

مثلا میگم فلان روز میان نرده ها رو بزنن خونه پر خاک میشه من میرم خونه مامانم ، میگه نه تو باید ب حرف من گوش بدی وسواس نباش باید بمونی خونه 😐😭😭

یا دارم مرغ ترش میخورم، ی لقمه حلیم بادمجون گرفته میگه اینو بخور، خب من معده م داغونه احمق عوضی نمیتونم این دو تا رو باهم بخورم 

یهو یک دعواهای وحشتناکی می‌کنیم، منم دیگه بهش محل نمیدم میگم فقط توی این دنیا بچه م مهمه ، تو داری حالمو بد میکنی 

بعد بدتر میکنه میگه تو چرا من دیگه برات اهمیت ندارم چرا ب من بی توجهی😐 خب شاید چون آرامشمو بهم می‌زنی 

بچه دوساله ی بی درک نفهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطور ادامه بدی

مطمئن باش طلاق عاطفی و اخرشم طلاق واقعی و تمام

همه اینطوری بودیم

خودتو جمع و جور کن

یکمی بخودت مسلط باش

حتما بچه هم دنیا بیاد کلا میخوای شوهرتو فراموش کنی

سعی کن باهم مهربون باشین

کارها رو بگو انجام بده واست

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

تو هم زیاد جوگیر نشو اینجوری ازت دور میشه یه بلایی سر زندگیت میاد که نمیتونی دیگه جمعش کنی. لقمه گرفت بگیر بذار کنارت بگو الان میخورم. یا یه چیزی ببند دم دهنت موقع رنگ نرده ها. حالا خبری نیست همه زاییدن اتفاق خاصی هم نیفتاده

نمیدونم ولی حاملگی من اینجور نبود

الکی به خودت تلقین نمیکنی؟ مردا اینا رو نمیفهمن باید خودت شرایط رو مدیریت کنی.در ضمن اینکه میگی فقط بچم مهمه طبیعتا ناراحت میشه. مردا مثل بچه های پنچ ساله حسودن