2777
2789
عنوان

برنج ابکش کردم نمیپزه چرا

426 بازدید | 55 پست

اب و روغن دادم دم کنی گذاشتم از کی اصن نمیپزه دفعه قبل دیر ابکش کردم خمیر شد این سری زنده برداشتم خوب دربیاد برنجم هندیه.همیشه ایرانی میخوریما اینسری کالا برگمون هندی داده بودن کسی ترفندی داره نیم ساعته دم بکشه مهمون دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج هندی که نباید زنده برداری من که ندیدم برنج هندی خمیر شه. بیشتر آب بریز یه چند تا سوراخ با ته قاشق ایجاد کنه تو برنحا که زود دم برنج بیاد بالا و دم بکشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اخه سری قبل خمیر شد

چند پیمونه دم کردی؟!خیلی وقته دم گذاشتی؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یکم آب و روغن و یکمی نمک رو قاطی کن و بریز کناره های برنجت و یکمی هم وسطش 

من هر موقع برنجم سفت میشه این کارو میکنم 

یادت باشه همیشه وقتی برنج داره تو آب قل میخوره دوتا قاشق سرکه بهش اضافه کن 

سرکه برنج رو نرم می‌کنه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
چند پیمونه دم کردی؟!خیلی وقته دم گذاشتی؟!

ده نفریم ب اندازه اره ولی هر چن دقه درشو برداشتم ابو روغن دادم دم کنی ام گذاشتم قابلمع ام گرانیتیه سوپاپ داره ولی گذاشتم الان نهایت نیم ساعته مهمونام بیان ته دیگم سیب زمینی انداختم

ده نفریم ب اندازه اره ولی هر چن دقه درشو برداشتم ابو روغن دادم دم کنی ام گذاشتم قابلمع ام گرانیتیه س ...

آب و روغن که می ریزی حدود ۱ دقیقه شعله رو زیاد کن که قشنگ بخار جمع شه

یکم آب و روغن و یکمی نمک رو قاطی کن و بریز کناره های برنجت و یکمی هم وسطش من هر موقع برنجم سفت میشه ...

الان دوباره ابو روغن دادم سوراخم با کفگیر انداختم.اصن تکون نخورده همونه.زیرشم یکم زیاد کردم

آب و روغن که می ریزی حدود ۱ دقیقه شعله رو زیاد کن که قشنگ بخار جمع شه

همین کارو کردم دم کنی هم گذاشتم ولی همونه بنظرتون ی نیم ساعت درشو برندارم دم میکشه

همین کارو کردم دم کنی هم گذاشتم ولی همونه بنظرتون ی نیم ساعت درشو برندارم دم میکشه

آره درشو برندار بذار باشه دم میکشه فقط قبلش تست کن ببین زیردندون چطوریه شاید نرمه ولی چون خیلی دون دونه بنظر زنده میاد

ده نفریم ب اندازه اره ولی هر چن دقه درشو برداشتم ابو روغن دادم دم کنی ام گذاشتم قابلمع ام گرانیتیه س ...

همون که گفتم چند تا سوراخ کن تو برنج هات خیلی هم دیگه اب و روغن نده زیرش خمیر نشه یه شال ضخیم چند لایه کن وقتی سر قابلمه رو گذاشتی اونم بزار رو سر قابلمه که خوب بخار بپیچه

آره درشو برندار بذار باشه دم میکشه فقط قبلش تست کن ببین زیردندون چطوریه شاید نرمه ولی چون خیلی دون د ...

زیر دندون نرمه اتفاقن ولی زیادی دون دونه اگ خورشت بیاد روش ی طعمه بدی میاد روش دعا کنید دم بکشه ابروم میره