2777
2789
عنوان

برنج ابکش کردم نمیپزه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 55 پست
ن خوب نشد نیم ساعتم بیشتر موند همونجوری دونه دونه دیگ اونقد سر سفره گفتم ببخشید همه زوری خوردن دیگ

😕چه بد☹️شوهرت چیزی نگفت

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گف خوبه سخت نگیر مهمونام خانواده خودم بودن غریبه نبودن ولی خب ابروم رف

عزیزم چه خوب که برای غذا سخت نمیگیره. امیدوارم بقیه مشکلاتت هم حل بشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

زندگیم کلن فیکه و این اذیتم میکنه

دعا میکنم مشکلاتت حل بشه تو هم منو دعا کن🌹

من افسردگی دارم زندگی برام خیلی ازار دهندس

همه مشکلات دارن عزیزم هر کی به یه نحوی.

بخدا دو ساعت از قبل خیس کردم ابکش کردنی دو طرفش نرم شده بود الان برنج نرمه ولی خیلی دونه دونه اس انگ ...

فکر کنم از اون ارزون هاشه ک بو داره و شله میشه؟؟ اسمش چیه.  اگه از اونا باشه هیچ راهی نیست

بخدا دو ساعت از قبل خیس کردم ابکش کردنی دو طرفش نرم شده بود الان برنج نرمه ولی خیلی دونه دونه اس انگ ...

یه نصف لیوان آب بریز روی برنج هارو هم با کیسه فریزر بپوشون،دم می‌کشه به امید خدا

یه نصف لیوان آب بریز روی برنج هارو هم با کیسه فریزر بپوشون،دم می‌کشه به امید خدا

مال دیشبه😃خوردن تموم شد

درشو تندتند وا نکن دم‌کنیشو سفت کن  یه چیز محکم بزار در قابلمه اگه چفت نیست

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**