2777
2789
عنوان

خانومایی که از بارداری سر در میارن

165 بازدید | 31 پست

من تو خرداد ماه رابطه محافظت نشده داشتم

بعدش قرص اورژانسی خوردم

حدود چهار پنج روز بعد یک هفته خونریزی داشتم ک مطمئن شدم باردار نیستم برای تایم پریود تیر ماهم که یکم عقب افتاد فکر میکردم عفونت دارم(چون سابقه عفونت دارم و تقریبا یک ماه درمیون با انتی بیوتیک پریود میشم)

تیر ماهم شروع کردم به مصرف انتی بیوتیک تا چند روز تا دیدم پریود نشدم و تست زدم مثبت شد

بعد یه مورد دیگه من جدا از اورژانسی و انتی بیوتیک عکس دندونم گرفتم تو اون تایم

بعد که رفتم دکتر دکتر گفت ساک خیلی کوچیکه باید صبر کنی

با این شرایط به نظرتون میمونه یا میوفته؟چون نمیخوامش خیلی استرس دارم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با انتی بیوتیک اینا مشکلی پیش نمیاد ولی اگر نمیخایش یه فکر اساسی کن قلب و ایناش تشکیل نشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

با انتی بیوتیک اینا مشکلی پیش نمیاد ولی اگر نمیخایش یه فکر اساسی کن قلب و ایناش تشکیل نشه

گفت هیچیش هنو تشکیل نشده قرص سقطم حتی الان روش اثر نداره راس گفته یا پیچونده که بمونه؟؟؟

وااای نه😭😭😭😭😭😭😭

من سر بچه دومم دو ماه ن خوراک داشتم ن خاب..... ب خاطر به مشکلی کارم فقط و فقط گریه بود شب و روز افسرده شده بودم پنج شیش کیلو کم کردم..... بعد از دوماه دکتر گف باید بری سونو.... وقتی رفتم گفت بچه سر و مر گنده تغذیه اش رو کرده و...... هم وزن نرمال و هم اندام هاش و رشدش ب خوبی انجام شده در حالی ک من در بدترین شرایط ممکن بودم

فکر اساسی دقیقا منظورت چیهقرص سایتوتک؟؟

نه برو دکتر بگو شاید قرص کم خطر تر بخواد 

چرا نمیخایش

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

گفت هیچیش هنو تشکیل نشده قرص سقطم حتی الان روش اثر نداره راس گفته یا پیچونده که بمونه؟؟؟

راس گفته سایتوتک شنیدم ۸ هفته ب بعد

دکتر که قرص نمیدهمیده؟اصلا آمادگی ندارم….

اگر ساک خالی باشه و دکتر اهل کمک ممکنه بده