2777
2789
عنوان

خانومایی که از بارداری سر در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 31 پست
وات د فاک خب اون موقع که تشکیل شدهمن میخوام تا هیچی نیس تموم شه بره

خب چرا جلوگیری درست حسابی نکردی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا جلوگیری درست حسابی نکردی

والا بخدا تقصیر من نبود

همسرم تحت تاثیر حرفای دوستاش بوده 

همکارش گفته نمیدونم حالا یبار امتحان کنید ببینید اصلا میشع😐😐😐😐

اونم تحت تاثیر حرف اون ریخته توش

هیچ وقت نمیذاشتم

همیشه دعوا داشتیم سر کاندوم این بار به حرف اون عوضی بی پدر گوش کرد😑😑😑😑

ینی هی برم دکترای مختلف ببینم اوضاعش چجوره؟؟

ن خب بپرس تو شهرتون کدوم دکتر اهلشه یه راست برو پیش همون

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

والا بخدا تقصیر من نبودهمسرم تحت تاثیر حرفای دوستاش بوده همکارش گفته نمیدونم حالا یبار امتحان کنید ب ...

خب ببخشید بیخود کرد مگه جون اون بچه بدبخت ازمون و خطاس 

اصلا جایز نیست بنظرم حالا اگر دوست بودین یا بچه نامشروع یااین ک جلوگیریم کرده بودین چاره ای نبود ولی هم ازدواج کردی هم اقا اومده عمدا هنرنمایی کرده😩 

اره ازون روز فقط دعوامونهنمیدونم چراااااا اینکارو کرد

خودش چی میگه 

خودش چی میگه

خودش خنثی است

میگه هرچی تو بگی

ولی بخدا من سنم کمه

تازه عروسی کردم

هنو دانشگاه دارم

همزمان سرکار میرم

مامانم یه شهر دیگس تو این شهر غریبم

خودش کارش شیفتیه ماهی ده شب خونه نیس

اصلا نمیتونم هرجور فک میکنم

بخاطر همینم انقد گریه کردم و دستم و گاز گرفتم داشت خون میومد😭😭😭😭

خودش خنثی استمیگه هرچی تو بگیولی بخدا من سنم کمهتازه عروسی کردمهنو دانشگاه دارمهمزمان سرکار میرمماما ...

اخی عزیزم کاش ب حرفش گوش نمیکردی مردا عقل ندارن .

بیشتر فکر کن کارت چیه نمیشه یه مدت نری 

دانشگاهم اگر کارشناسی هستی زیاد سخت نیست میشه رفت تازه مرخصیم میدن چندترمی بدون سنوات

خودش خنثی استمیگه هرچی تو بگیولی بخدا من سنم کمهتازه عروسی کردمهنو دانشگاه دارمهمزمان سرکار میرمماما ...

اخی عزیزم کاش ب حرفش گوش نمیکردی مردا عقل ندارن .

بیشتر فکر کن کارت چیه نمیشه یه مدت نری 

دانشگاهم اگر کارشناسی هستی زیاد سخت نیست میشه رفت تازه مرخصیم میدن چندترمی بدون سنوات

اخی عزیزم کاش ب حرفش گوش نمیکردی مردا عقل ندارن .بیشتر فکر کن کارت چیه نمیشه یه مدت نری دانشگاهم اگر ...

وقتایی که سر کاره و شیفته و خودم باید برم سر کار کدوم گوری بزرامش😭😭😭

عجب گیری کردم از دست دوتا مرد خنگ

یکی همکار خرش

یکیم خود خرش😑

اخی عزیزم کاش ب حرفش گوش نمیکردی مردا عقل ندارن .بیشتر فکر کن کارت چیه نمیشه یه مدت نری دانشگاهم اگر ...

بابا به من نگفت

فرداش گفت دیشب چه غلطی کرده

که باز اون روزم دعوامون شد بلافاصله هم اورژانسی خوردم