2777
2789
عنوان

در سن 42 سالگی دوباره درس خوندن

1505 بازدید | 106 پست

همسرم پیشنهاد داد بیا برو درس بخون یک مهارتی یاد بگیر

راستش من خودم دکترا دارم یه رشته مهندسی که بازار کارش جالب نیست (رشته رو نمیتونم بگم)

استخدامی ها هم درسته شرایط سنی اش رو دیگه بالاتر میزنن ولی با ظرفیت های دو نفر و سه نفر عملا یعنی هیچ

من مقاطع قبلی رو دولتی خوندم و الان 42 سالمه و میخوام با شرط معدل بدون ازمون برم حقوق بخونم

بیشتر ازدرامد اینکه بلاخره بتونم یه ازمون سردفتری شرکت کنم احتمالا

نمیدونم خیلی گیج شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون بخون بخون حتما بخون اگر دوست داری

بخاطر سن خودتون رو محدود نکنین

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اینم بگم بچه نداریم و خب وقتم طی روز ازاده کلا

ببین آرزویی نداری تو دلت باشه؟ از بچگی؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

هیئت علمی نمیشه شرکت کنین؟ اخه حیفه وقتی دکترا گرفتین توی رشته‌تون

وای نه هیات علمی ها خیلی سخت شدن ...یه دونه میخواد هفت خان رستم رو باید طی کنی دوستم برای هیات علمی کل شهرای ایران رو رفت مصاحبه 

تازه مقاله هم داشت منم دارم ولی میدونم سخت هست اونم

از چ لحاظ سخته؟ارزش داره ب نظرم..... کلی زحمتکشیدی دکترا گرفتی

ببین خیلی گزینشی عمل میکنند و پارتی بازی همچنان وجود داره مثلا میزنه دانشگاه شهرکرد یک نفر میخواد بعد برای اون یه ظرفیت 40 نفر میرن مصاحبه و....یعین اما و اگر خب داره 

بنظرم اشتباهه. نمیتونین تدریس خصوصی کنین یا یک کار دیگه. موسسه ای چیزی راه بندازین.‌ شروع یک رشته دیگه و بعد تا تموم شه و بعد مشکلات مجوز و غیره. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ادامه بده مبحث. حقوق عالی

ببین حقوق هم ایندش خیلی مبهمه برای من البته 

فکر کن من 46 سالم باشه 47 سالم بشه در بهترین حالت مدرک میگیرم و بعد باید ازمون هاشو بخونم شاید همون سر دفتری بهتر باشه نسبت به وکالت .همسرم الان وکیله میبینم از دور خوبه البته همسر من 17 ساله وکیله