2777
2789
عنوان

در سن 42 سالگی دوباره درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 106 پست
نه خوتون بخونیدنظرتون رو میخواستم

روانشناسی رو دوست دارم منتهی کلا هنر ارتباط با افراد رو بلد نیستم کلا من ادم توداری هستم و خیلی با ادمها ارتباط نمیگیرم به خلق و خوم  نمیخوره حس میکنم با روحیاتم سازگار نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی رو دوست دارم منتهی کلا هنر ارتباط با افراد رو بلد نیستم کلا من ادم توداری هستم و خیلی با ا ...

نه

ببخشید من برا خودم پرسیدم

برای بازار کار واینا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
نهببخشید من برا خودم پرسیدمبرای بازار کار واینا

روانشناسی بنظرم خوبه اگر مهارت ارتباطی داری . میتونی پیج بزنی و با مردم ارتباط بگیری. دیگه خودت میدونی که چقدر الان همه چیز داره به سمت مجازی میره و کسایی که تو این زمینه موفق هستند پیج دارند و....

نمیخای پس واسه چیه درضمن ازمون سردفتری هم ب این راحتیا نیست شوهر خواهرم امتحانشو داده

عزیزم من قبول میشم من اصلا مشکل ازمون ندارم نگران ازموناش نیستم الان

روانشناسی بنظرم خوبه اگر مهارت ارتباطی داری . میتونی پیج بزنی و با مردم ارتباط بگیری. دیگه خودت میدو ...

🙏🌺

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
خیلیا رو دیدم حقوق خوندن ولی بیکارن..بهتر نیست تو رشته خودتون که دکترا دارین تو دانشگاه تدریس کنید

اره وکیل بیکار که زیاد داریم. من همسرم بعد حدود 19 سال چون دو سال هم کارموزی داشته مرکز تازه ادم مطرحی هست تو شهرمون و دکترا داره از دانشگاه عالی وضعش اینه ....من اونقدر به درامد فکر نمیکنم چون مطمئنم از همسرم نمیتونم جلوتر بزنم 

عزیزم من قبول میشم من اصلا مشکل ازمون ندارم نگران ازموناش نیستم الان

پس چرا توی رشته خودت قبول نشدین ؟

رشته های مهندسی همشون استخدامی دارن

توی سن ۴۷/۸ سالگی مگه ادم چقدر کشش درس خوندن داره

بازم خودتون میدونید موفق باشید

اره وکیل بیکار که زیاد داریم. من همسرم بعد حدود 19 سال چون دو سال هم کارموزی داشته مرکز تازه ادم مطر ...

یعنی میدونم با سابقه همسرم و تلاشهایی که کرده و داره میکنه و بلاخره برای خودش دست هایی داره من عمرا بتونم با لیسانس حقوق کارخاصی بکنم میگم که درامدش اونقدر مهم نیست برام یه چیزیه که نشد هم نشد 

اره وکیل بیکار که زیاد داریم. من همسرم بعد حدود 19 سال چون دو سال هم کارموزی داشته مرکز تازه ادم مطر ...

برای وکالت کسی ب مدرک تحصیلی نگاه نمیکنه مهم مهارت هست دوتا از خواهرای من وکیل هستن درامدشون عالیه یکیشون ارشد ویکیشون کارشناسی داره 

پس چرا توی رشته خودت قبول نشدین ؟رشته های مهندسی همشون استخدامی دارنتوی سن ۴۷/۸ سالگی مگه ادم چقدر ک ...

عزیزم شرکت نکردم و اصلا خوشم نمیومد  برای کارمندی ماهی 15 تومن این ازمونها رو بدم

بعد این سالها هم همسرم مخالف بود چون خودش درامدش خوب بود همیشه میگفت برای کارمندی میخوای بری از صبح تا ظهر و اینقدر حقوق بگیری منو منصرف میکرد همیشه 

برای وکالت کسی ب مدرک تحصیلی نگاه نمیکنه مهم مهارت هست دوتا از خواهرای من وکیل هستن درامدشون عالیه ی ...

چرا مگه میشه کسی مدرک رو نگاه نکنه.... خیلی مهمه شما از دانشگاه تهران مدرک دکترا داشته باشی تا منی که بخوام برم دانشگاه ازاد لیسانس بگیرم