2777
2789
عنوان

در سن 42 سالگی دوباره درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 106 پست
مثلا نقاش شدن، معلم شدن آرایشگر شدن

اهان متوجه شدم

ببین من تو بچگی دوست داشتم پزشک بشم فقط کلا خیلی ایده ال نگر بودم و هیچ کاری نتونستم بکنم الانم خیلی حس بی ارزشی دارم

نگران اینده ام اگر یک روزی همسرم خدای نکرده نباشند من چه کنم بدون هیچ مهارت درامد زایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم

میدونی تو جامعه ما درس خوندن تهش همین میشه

من الان اگر همسرم 17 سال تو رشته حقوق کار نمیکرد عمرا دوباره درس خوندن رو شروع میکردم 

چون همسرم خیلی تو رشته خودش مهارت های لازم رو به دست اورده و تلاش کرده هر چند اینجا هم اونقدر ارزش به درس خوندن و تلاش ادمها نگذاشتن ولی بازم به پشتوانه اون میخوام بخونم

حقوقم بعدش سخته آزمونش

اره ولی همسرم میگه میتونم کمکت کنم کجاها رو بخونی چی بخونی 

همسرم راستش به درامد داشتن من اصلا فکر نمیکنه میگه یه فن و مهارتی بلد باش همین 

اهان متوجه شدمببین من تو بچگی دوست داشتم پزشک بشم فقط کلا خیلی ایده ال نگر بودم و هیچ کاری نتونستم ب ...

مث مامان من!

سن و سالتون هم به هم نزدیکه

و اتفاقا حقوق خونده. رشته اولی که خوند ادبیات فارسی بود بعد چن سال رفت حقوق خوند. 

من کل زندگیم ناراحت این بودم که از مامانم گذشته و چرا به آرزوش نرسید و هر روز آرزوش محال تر میشه. مخصوصا دوران کنکورم.. ولی خب بعد تر فهمیدم مامان من مثل خودم نه عاشق بیمارستان هست نه مریض و نه خون و نه ویروس و درد! به قول شما فقط ایده آل گرا بود دوست داشت روپوش سفید بپوشه و بقیه بگن واو!... اینو که فهمیدم ناراحتیم کم شد ولی باز ناراحت اینم که چرا اون حس دیده شدن تو رشته یا جایگاه شغلی توش ارضا نشده اگرچه موفقیت های زیادی داشته.. 

حالا برا شما که ظاهرا این موضوع اونقد مهم نباشه.. ولی بنظرم این حس حتی با رسیدن به پزشکی هم آروم نمیگیره..نیاز به درمان داره.. من خودمم مقداری این اخلاقو دارم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مث مامان من!سن و سالتون هم به هم نزدیکهو اتفاقا حقوق خونده. رشته اولی که خوند ادبیات فارسی بود بعد چ ...

نمیدونم 

میدونی من الان اولویتم اصلا دیگه جایگاه اجتماعی و این نیست که بگن شاغلم یا نه یه زمانی چرا ...ولی الان اصلا از اینکه خونه دار باشم حس بد ندارم. حس بی ارزشی و سرخوردگی بخاطر اینکه تا اینجا اومدم و اونجور که باید و شایسته بود به جایگاهی نرسیدم چرا گاهی هست ولی الان دیگه اصلا توی این سن به این فکر نمیکنم که در نزد بقیه چه کاره باشم شاغل باشم یا دکتر باشم یا هر چیزی....الان میدونی به این فکر میکنم که یه مهارتی بلد باشم که خدای نکرده فردا روزی تنها بودم از اون مهارت بشه زندگی کنم و ادامه بدم این اذیتم میکنه

حقوقم واقعا سخته الکی نیس ولی داره اشباع میشه به شدت البته باز بستگی به خودتون داره ولی مهر میتونین دانشگاه پیام نور یا آزاد ثبت نام کنین و مهم اون ازمونه اس نه دانشگاه 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

نمیدونم میدونی من الان اولویتم اصلا دیگه جایگاه اجتماعی و این نیست که بگن شاغلم یا نه یه زمانی چرا . ...

چرا نمیرین سمت هنر؟برا روحیه تون هم خیلی خوبه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

حقوقم واقعا سخته الکی نیس ولی داره اشباع میشه به شدت البته باز بستگی به خودتون داره ولی مهر میتونین ...

اره حقوق خیلی اشباع شده وکالت داغون شده اصلا اون طور پرونده نیست حالا همسر من 17 ساله داره کار میکنه وضع اینه اگر تازه کار باشی که خیلی خیلی سخت تره

همسر من ازمون کانون وکلا رو داده و داره جابجا میشه بعد 17 سال و خب دارم میبینم تعداد پرونده ها به 1 سوم کاهش پیدا کرده.

من راستش دنبال درامد از  وکالت نیستم میخواستم ازمون سر دفتری بدم بعدا و کلا یه مهارتی باشه به دید درامد مطلق بهش نگاه نمیکنم

اره ولی همسرم میگه میتونم کمکت کنم کجاها رو بخونی چی بخونی همسرم راستش به درامد داشتن من اصلا فکر نم ...

اگر سمت مهارتی چیزی برین بنظرم بهتر و زودبازده تره

یا توی رشته خودتون کاری پیدا کنید با توجه به اینکه دکترا دارید محاله کار پیدا نشه با این تحصیلات

۴ سال لیسانس مجدد و ۱ سال برای ازمون این فرایند ۵ سال طول میکشه و تا شما بیای وارد بازار کار سی و راه بیوفتین واقعا زیاده

البته نظر منه در هر صورت امیدوارم موفق باشید

لایک نکن.

ببین خیلی گزینشی عمل میکنند و پارتی بازی همچنان وجود داره مثلا میزنه دانشگاه شهرکرد یک نفر میخواد بع ...

یعنی ۴ سال بخونی میشه ۴۶ سالت توی سن ۴۶/۴۷ سالگی میخای دنبال کار بگردی بنظرم ادم بعداز ۴۵ باید زندگی کنه تاکی خودتون رو درگیر کار کنید فرسوده میشین