2777
2789
عنوان

خانمایی که ای وی اف کردن و مثبت شده یه لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 112 پست
ببین اگه تهران نیستی بیا تهران دکترای اینجا خوبن دکترای شهر دیگه کاراشون زیاد نتیجه نمیده

واقعا رفت و آمد سخته وگرنه بهش فکر کردم. برای این چیزا یه موقع تو 1 هفته 3 روز باید بری مرکز

شما کدوم مرکز میری؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم فیلم و انیمیشن دانلود کردم ببینم مشغول بشم،قرآن و دعا هم که میخونم 🌺انشالله خدا مشکل همه رو حل ...

ان شاالله دامن همه منتظرا سبز بشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

ببین اگه تهران نیستی بیا تهران دکترای اینجا خوبن دکترای شهر دیگه کاراشون زیاد نتیجه نمیده

تهران نیستم ولی شرایطش هم ندارم که بیام و برم  ،دکترم خیلی مثبت داره و کارش خوبه ،فقط بعد باردار شدن زیاد پیگیر نمیشه ،انشالله اینبار باردار شدم میرم زیر نظر دکتر دیگه 

واقعا رفت و آمد سخته وگرنه بهش فکر کردم. برای این چیزا یه موقع تو 1 هفته 3 روز باید بری مرکزشما کدوم ...

دوستم میرفت و نتیجه داد برا همین پیشنهاد دادم

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

بچه ها اگه انتقالی مثبت تو تاپیک بود لطفا چندتا غذا بهم پیشنهاد بده واسه بعد انتقال ممنون ،چون خیلی غذاها رو نباید بخوریم و ادویه هم مصرف نکنیم ،لیست غذایی خیلی محدود میشه ،مرسی 

تهران نیستم ولی شرایطش هم ندارم که بیام و برم ،دکترم خیلی مثبت داره و کارش خوبه ،فقط بعد باردار شدن ...

ایشالا مثبته به حق فاطمه زهرا

امسال اولین باره انجام میدی؟ دوست من دومین بار مثبت شد تو یک سال دوبار انجام داد

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

بچه ها اگه انتقالی مثبت تو تاپیک بود لطفا چندتا غذا بهم پیشنهاد بده واسه بعد انتقال ممنون ،چون خیلی ...

سوپ پای مرغ یادمه

ماکارونی بدونه ادویه

غذاهای با طبع معتدل 

مربا و دمنوش به

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

دوستم میرفت و نتیجه داد برا همین پیشنهاد دادم

مام که عالیه ،ولی خب واسه ما رفت و آمد سخته ،اینجا الان فقط واسه انتقالم، ویزیت و سونو قبل انتقال سه بار رفتم و امدم شوهرمم نبود خودم راحت رفتم ولی اونجا باید شوهرم بیاد مرخصی بگیره هم که انقدر مرخصی نمیدن ،هزینشم خیلی بالاس ۱۲۰،۳۰ میشه ،ولی به شوهرم گفتم اگه خدایی نکرده اینبار نشد طلاهامو میفروشم میریم اونجا ،انشالله همینجا جواب بگیرم دیگه طاقت پانکچر ندارم 😔

انشاالله مثبت میشی عزیزم من انتقال پنجمم مثبت شد هر روز دو تا سفیده تخم مرغ می‌خوردم چیزهای نشاسته دار مس سیب زمینی و حتی فالوده که رشته اش نشاسته اس هم زیاد خوردم ولی با تمام اینا باید خدا برات بخواد که دعا میکنم انشاالله خدا برات بهترین ها رو بخواد

مام که عالیه ،ولی خب واسه ما رفت و آمد سخته ،اینجا الان فقط واسه انتقالم، ویزیت و سونو قبل انتقال سه ...

کدوم شهری مگه که برات سخته بیای تهران

ناامید نباش اینبار حل میشه درکت میکنم خیلی سخته دوستمم مث تو بود و قشنگ حالتو میفهمم