سلام من فردا صبح انتقال جنین دارم ،لطف میکنید بگید چه کارایی کردین و چیزایی که خوردین و نخوردین بهم بگین ،کنار غذا تون هم بگین چیا خوردین ،سبزی ،کاهو ،سالاد ،زیتون ،کدومشو بخورم ؟ممنون میشم راهنمایی کنید انتقال ۴ ام میشه ،فقط همین دوتا جنینو دارم گرید B دو روزه بودن و ۶ سلولی البته امروز ذوب کردن ۳ روزه بشه بعد پانکچرم خورد به تعطیلات بخاطر اون ۲ روزه فریز کرده بودن ، فردا انتقال میدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین اگه تهران نیستی بیا تهران دکترای اینجا خوبن دکترای شهر دیگه کاراشون زیاد نتیجه نمیده
تهران نیستم ولی شرایطش هم ندارم که بیام و برم ،دکترم خیلی مثبت داره و کارش خوبه ،فقط بعد باردار شدن زیاد پیگیر نمیشه ،انشالله اینبار باردار شدم میرم زیر نظر دکتر دیگه
بچه ها اگه انتقالی مثبت تو تاپیک بود لطفا چندتا غذا بهم پیشنهاد بده واسه بعد انتقال ممنون ،چون خیلی غذاها رو نباید بخوریم و ادویه هم مصرف نکنیم ،لیست غذایی خیلی محدود میشه ،مرسی
مام که عالیه ،ولی خب واسه ما رفت و آمد سخته ،اینجا الان فقط واسه انتقالم، ویزیت و سونو قبل انتقال سه بار رفتم و امدم شوهرمم نبود خودم راحت رفتم ولی اونجا باید شوهرم بیاد مرخصی بگیره هم که انقدر مرخصی نمیدن ،هزینشم خیلی بالاس ۱۲۰،۳۰ میشه ،ولی به شوهرم گفتم اگه خدایی نکرده اینبار نشد طلاهامو میفروشم میریم اونجا ،انشالله همینجا جواب بگیرم دیگه طاقت پانکچر ندارم 😔
انشاالله مثبت میشی عزیزم من انتقال پنجمم مثبت شد هر روز دو تا سفیده تخم مرغ میخوردم چیزهای نشاسته دار مس سیب زمینی و حتی فالوده که رشته اش نشاسته اس هم زیاد خوردم ولی با تمام اینا باید خدا برات بخواد که دعا میکنم انشاالله خدا برات بهترین ها رو بخواد