2777
2789

سلام من فردا صبح انتقال جنین دارم ،لطف میکنید بگید چه کارایی کردین و چیزایی که خوردین و نخوردین بهم بگین ،کنار غذا تون هم بگین چیا خوردین ،سبزی ،کاهو ،سالاد ،زیتون ،کدومشو بخورم ؟ممنون میشم راهنمایی کنید انتقال ۴ ام میشه ،فقط همین دوتا جنینو دارم گرید B دو روزه بودن و ۶ سلولی البته امروز ذوب کردن ۳ روزه بشه بعد پانکچرم خورد به تعطیلات بخاطر اون ۲ روزه فریز کرده بودن ، فردا انتقال میدم 

بنظر من بجای اینکار ها 

۱۴ تا آیه الکرسی بخون هدیه کن به چهارده معصوم و بگیر بخواب صبح با خیال راحت برو دنبال کارت مطمعن باش باردار میشی فقط وفقط شک نکن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من بجای اینکار ها ۱۴ تا آیه الکرسی بخون هدیه کن به چهارده معصوم و بگیر بخواب صبح با خیال راحت ب ...

چشم حتما انجام میدم ،خودمم قرآن و دعا میخونم بازم ممنون اینم انجام میدم 💕

چندساله ازدواج کردی که چهارمین باره انتقال میدی

۷ ساله ازدواج کردم ،دوبار پانکچر شدم ،پانکچر اولم سه بسته جنین داشتم که دوبارش منفی شد و یکبار مثبت شد تو ۴ ماهگی سقط شد ولی کارایی که انجام داده بودم یادم نیست 😬خرداد مجدد پانکچر شدم و کلا دوتا جنین دارم