2777
2789
عنوان

خانمایی که ای وی اف کردن و مثبت شده یه لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 112 پست
به این که شک ندارم تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته. من سپردم به خودش هر چی خیر ولی شوهرم خیر را ف ...

میدونم عزیزم 

یه روش بهت میگم اگه بتونی ۴۰ روز پشت سر هم انجام بدی و یادت نره 

آن شاالله امسال بارداری 

۴۰ روز زیارت عاشورا بخون از طرف شهید نوید صفری هدیه کن به امام حسین 

حتما این شهید شفاعت میکنن باردار میشی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مامانت دور نبود میومد کمک! از خانواده شوهر دور باشی خوبه تا نفهمن ایشالا اینبار مشکلت حل میشه تو ...

آره به اینا نگفتم ،بعدا همه جا پر میشه و هی سوال میکنن بدتر اذیت میشم 

منم خیلی خیلی حال روحیم بده ،شوهرم نسبت به من روحیه بهتری داره ،باورت میشه چندماهه شبا هر دو ساعت از ...

من شرایط خوابم بدتر. الان چند روز در حد 4 ساعت خوابیدم، قبلشم تعریفی نداشت تازه اینم با قرص

گرید جنین های منم B هست. همسر منم مورفوش پایین بود. میدونی علت گریدت چیه؟ سری قبل چی بود؟ 

میدونم عزیزم یه روش بهت میگم اگه بتونی ۴۰ روز پشت سر هم انجام بدی و یادت نره آن شاالله امسال بارداری ...

اسکرین گرفتم انجام بدم ،خودم میخواستم از فردا چله بردارم زیارت عاشورا بخونم 🌸

من شرایط خوابم بدتر. الان چند روز در حد 4 ساعت خوابیدم، قبلشم تعریفی نداشت تازه اینم با قرصگرید جنین ...

دفعه قبل ۹ تا جنین داشتم هم A هم B هم C داشتم ،اینسری با اینکه اوبوست خوردم خیلی گرون بود ،دوماه خریدم هر ۳۰ تا ۵۰۰ روزی دوتا خوردم ،دوتا جنین شد ،سری قبل مکمل نخورده بودم ۹تا شد 

اسکرین گرفتم انجام بدم ،خودم میخواستم از فردا چله بردارم زیارت عاشورا بخونم 🌸

ان شاالله حاجت روا بشی 

التماس دعا

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

مربای به دمنوش به هروز بخورهروز دعای معراج بخونسریال کمدی بیین اصلا به انتقالت فکر نکن نی نی سایتم ن ...

یکم فیلم و انیمیشن دانلود کردم ببینم مشغول بشم،قرآن و دعا هم که میخونم 🌺انشالله خدا مشکل همه رو حل کنه ،به کسایی هم که منتظر مادر شدن هستن اولاد سالم و صالح بده 🌸🦋

میدونم عزیزم یه روش بهت میگم اگه بتونی ۴۰ روز پشت سر هم انجام بدی و یادت نره آن شاالله امسال بارداری ...

قبلا انجام دادم. الان از عاشورا با 100 لعن و 100 سلام برداشتم. ان شاالله امام حسین ناامیدم نکنه

فقط میدونم 3 روزه هست یه 6 و یه 8 هم کنارش نوشته بود

میگن بهترینش ۸ سلولیه واسه جنین سه روزه ،انشالله که مثبت میشه ،بعضیا با سی هم باردار میشن ،یه خانمی کلا یدونه سی براش تشکیل شده بود جنین شناس میگفت بیا دوباره پانکچر شو گوش نکرد انتقال داد گرفت ،الان زایمان کرده خداروشکر 😍

میگن بهترینش ۸ سلولیه واسه جنین سه روزه ،انشالله که مثبت میشه ،بعضیا با سی هم باردار میشن ،یه خانمی ...

اون که شکی نیست اگه خدا بخواد با بدترین شرایط میشه. آره تو مرکز که رفت و آمد میکنم چیزای عجیب زیاد میشنوم

ببین اگه تهران نیستی بیا تهران دکترای اینجا خوبن دکترای شهر دیگه کاراشون زیاد نتیجه نمیده

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰