سلام من فردا صبح انتقال جنین دارم ،لطف میکنید بگید چه کارایی کردین و چیزایی که خوردین و نخوردین بهم بگین ،کنار غذا تون هم بگین چیا خوردین ،سبزی ،کاهو ،سالاد ،زیتون ،کدومشو بخورم ؟ممنون میشم راهنمایی کنید انتقال ۴ ام میشه ،فقط همین دوتا جنینو دارم گرید B دو روزه بودن و ۶ سلولی البته امروز ذوب کردن ۳ روزه بشه بعد پانکچرم خورد به تعطیلات بخاطر اون ۲ روزه فریز کرده بودن ، فردا انتقال میدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شرایط خوابم بدتر. الان چند روز در حد 4 ساعت خوابیدم، قبلشم تعریفی نداشت تازه اینم با قرصگرید جنین ...
دفعه قبل ۹ تا جنین داشتم هم A هم B هم C داشتم ،اینسری با اینکه اوبوست خوردم خیلی گرون بود ،دوماه خریدم هر ۳۰ تا ۵۰۰ روزی دوتا خوردم ،دوتا جنین شد ،سری قبل مکمل نخورده بودم ۹تا شد
مربای به دمنوش به هروز بخورهروز دعای معراج بخونسریال کمدی بیین اصلا به انتقالت فکر نکن نی نی سایتم ن ...
یکم فیلم و انیمیشن دانلود کردم ببینم مشغول بشم،قرآن و دعا هم که میخونم 🌺انشالله خدا مشکل همه رو حل کنه ،به کسایی هم که منتظر مادر شدن هستن اولاد سالم و صالح بده 🌸🦋
فقط میدونم 3 روزه هست یه 6 و یه 8 هم کنارش نوشته بود
میگن بهترینش ۸ سلولیه واسه جنین سه روزه ،انشالله که مثبت میشه ،بعضیا با سی هم باردار میشن ،یه خانمی کلا یدونه سی براش تشکیل شده بود جنین شناس میگفت بیا دوباره پانکچر شو گوش نکرد انتقال داد گرفت ،الان زایمان کرده خداروشکر 😍