2777
2789
عنوان

خانمایی که ای وی اف کردن و مثبت شده یه لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 112 پست
مربای به از این حاضریا دارم اشکال نداره ،یا باید خودم درست میکردم

نه اشکالی نداره بخور دمنوشش خیلی مهمه از عطاری بخر حتما بخور

ولی خب بیشتر باید بیخیال باشی

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری مگه که برات سخته بیای تهرانناامید نباش اینبار حل میشه درکت میکنم خیلی سخته دوستمم مث تو بو ...

زیاد دور نیستیم ۴،۵ ساعت فاصله داریم تا تهران بیشتر بخاطر مرخصی گرفتن شوهرم میگم 

خیلی ممنون از دعاهای قشنگتون و راهنمایی که کردین 🌺🦋انشالله هرجا هستین بهترینا براتون رقم بخوره ،گره از زندگی همتون باز بشه ،به نیتتون آیت الکرسی میخونم آبجیای قشنگم 💕💕

اگه شک نکنی حتما باردار میشی منم برات حتما دعا میکنم من از اونایی هستم که دعاهام برای بقیه خیلی زود ...

به نیتت سلامتی برادرت آیت الکرسی خوندم ،انشالله قابل باشم دعام براتون بگیره 🌺🦋من علاقه قلبی خاصی به امام رضا دارم 💕💕

عزیزم خدا کمکتون کنه خیلی شرایط بدیه خودم استرس تمام این روزا رو کشیدم 

فقط فقط فقط به خدا توکل کنید و آروم باشید 

من انتقال سومم بود و اصلا فکر نمیکردم مثبت بشه اینقدرم اذیت شده بودم با پانکچر و انتقالا که به همسرم گفتم میدونم مثبت نمیشه اگه من و زندگیمونو میخوای باید بریم سرپرستیه یه بچه رو قبول کنیم من دوباره نمیتونم این راه از اول برم 

تو اون دو هفته یه وقتایی یادم میرفت انتقال دادم همش منتظر بودم جواب منفی رو بگیرم بریم دنبال سرپرستی بچه وقتی جواب مثبت اوردن اصلا باورم نمیشد 

تا میتونی بیخیال و آروم باش عزیزم

لحظه انتقال بالای سرمو نگاه کردم به خدا گفتم هر چی صلاحته هر چی خودت میخوای اگه دوست داری بده اگرم نه من راضیم ناراحتم نمیشم 

امیدوارم این دفعه جواب بگیری و صحیح و سلامت بیاد تو بغلت  

عزیزم خدا کمکتون کنه خیلی شرایط بدیه خودم استرس تمام این روزا رو کشیدم فقط فقط فقط به خدا توکل کنید ...

انشالله خدا براتون حفظش کنه 🌸💕ممنون از دعای قشنگت گلم ❤️من دیگه کم‌آوردم سپردم به خدا ،خیلی سختی کشیدم ،انشالله اینبار ناامیدم نمیکنه 

انشاالله مثبت میشی عزیزم من انتقال پنجمم مثبت شد هر روز دو تا سفیده تخم مرغ می‌خوردم چیزهای نشاسته د ...

ببخشید شما فالوه میخوردین بدون شربتش میخوردین ؟یا با شربتش آخه رنگش مصنوعیه میگم ضرر نداره ؟اتفاقا فالوده خیلی دوس دارم ،خواستم ببینم شما چطور خوردین 

ببخشید شما فالوه میخوردین بدون شربتش میخوردین ؟یا با شربتش آخه رنگش مصنوعیه میگم ضرر نداره ؟اتفاقا ف ...

من با شربتش می‌خوردم مگه چقدر شربت میریزن که ضرر داشته باش شما شربتشو‌ نریز اگه شربت آلبالو تو خونه داری یه خورده اونو بریز روش

انشالله خدا براتون حفظش کنه 🌸💕ممنون از دعای قشنگت گلم ❤️من دیگه کم‌آوردم سپردم به خدا ،خیلی سختی ک ...

عزیز دلم ممنونم

میدونم یه جاهایی آدم خیلی کم میاره من رفتم انتقال فقط برای اینکه دو تا از جنینا مونده بود انگار میخواستم بعدا پشیمون نشم که چرا کم کاری کردم یعنی تو اوج بیخیالی و ناامیدی برای بارداری بودم

بسپار به خدا عزیزم ❤️🌹

اینجا راهنمایی کن تا همه استفاده کنن

سخته اینجا. کم کم باید یادم بیاد بگم. اخه خیلی سال گذشته. اینجور ذره ذره بگم اینجا پرت و پلا میشن چیزی دستگیر کسی نمیشه.

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
قبلا انجام دادم. الان از عاشورا با 100 لعن و 100 سلام برداشتم. ان شاالله امام حسین ناامیدم نکنه

ان شاالله عزیزم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....