2777
2789
عنوان

خانمایی که ای وی اف کردن و مثبت شده یه لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 112 پست
به نیتت سلامتی برادرت آیت الکرسی خوندم ،انشالله قابل باشم دعام براتون بگیره 🌺🦋من علاقه قلبی خاصی ب ...

فداتشم مرسی ان شاءالله همین امسال باردار بشی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ی پیج بهت معرفی میکنم برو ببینش 

ی بلاگره اسم پیجش سپیده کیان انگلیسی سرچ کنی میاد 

پروفایلش خودشو شوهرش لباس قرمز پوشیدن

چند ماه پیش ای وی اف کرد مثبتم شد بچش چند روز دیگ میاد 

تمام کارایی ک کرد و خوراکی هایی ک خورد رو نوشته 

تو هایلایتش 

سوالی هم درباره ای وی اف داشتی بپرس خوشحال میشم کمکت کنم 

برام دعا کن لطفا

سلام بچه ها امروز با روز انتقال ۳ روز میشه انتقال دادم ،کنار غذام سبزی و ماست و گاهی کاهو خوردم ،شیر سویا طعم موزش رو گرفتم روزی یه لیوان میخورم ،و صبحا ناشتا یه لیوان نشاسته گل با آب قاطی میکنم میخورم ،عصرا دوتا پای مرغ میخورم ،ژله انارم روزی یه پیاله کوچیک میخورم ،غذاهامم بدون ادویه ،فقط نمک و رب خانگی تو غذاهام استفاده کردم ،صبحانه هم کره و مربای به ،همه این لیست رو از دوستای باردارم که تجربه داشتن گرفتم ،گفتم اینجا هر چی خوردم بنویسم انشالله اگه مثبت شد با جزئیات بمونه بقیه هم استفاده کنن ،لطفا برام دعا کنید اینبار مادر بشم و برام بمونن 💕💖💖

من باردار شدم ولی متاسفانه قلب جنین تشکیل نشد و تو ۵ هفته و ۵ روز رشدش متوقف شد و داروهامو قطع کردم بعد یک هفته سقط شد ،خیلی قلبم شکسته از نظر روحی داغونم ،دومین پانکچرم بود و فقط دوتا جنین تشکیل شده بود که برام گذاشته بودن راه طولانی رو باید برم که جونشو ندارم فعلا ،آزمایشای سقط مکرر و ژنتیک خودمو شوهرم بعد ببینیم مشکل از کجاس بعد دوباره پانکچر دوباره انتقال دوباره این دو هفته لعنتی......

برام دعا کنید 💕