2777
2789
عنوان

خانمایی که ای وی اف کردن و مثبت شده یه لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 112 پست
تو اینجور وقتا استراحت مطلق میشی یا نه؟

استراحت مطلق نه ،استراحت نسبی ،مثلا واسه فردام آشپزی کردم ناهار و شامم آمادس ،یکمم خورشت درست کردم گذاشتم فریزر ،بعد اون باید آشپزی کنم کسی نمیدونه ای وی اف میکنم ،فقط مامانم میدونه که اونم دوره و نمیتونه بیاد ،ظرف شستن و آوردن و بردن و تمیزی خونه با شوهرمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما دعات میکنم عزیزم ببین اگه شک نکنی خدا بهت بده به این باور برسی تو ذهنت که تو حتمااااا امسال بار ...

نمیدونم دفعه قبل خیلی امید داشتم ولی ای وی اف کلا استرس‌ش بالا هست، یعنی حتی تا وقتی هم به دنیا بیاد، امکان هرچیزی هست

ممنون عزیزم. ان شاالله صلاح باشه همه به خواست دلشون برسن مخصوصا اینایی که چندین سال چشم انتطارن، خیل ...

الهی آمین ،انشالله خواست خدا با آرزومون یکی باشه ،دامنمون سبز بشه 💕

نمیدونم دفعه قبل خیلی امید داشتم ولی ای وی اف کلا استرس‌ش بالا هست، یعنی حتی تا وقتی هم به دنیا بیاد ...

میدونم عزیزم ولی به این فکر کن خدا بخواد نگه داره نمیتونه؟ 

پس توکل کن به خدا بسپار به خودش 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

میدونم عزیزم ولی به این فکر کن خدا بخواد نگه داره نمیتونه؟ پس توکل کن به خدا بسپار به خودش

به این که شک ندارم تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته. من سپردم به خودش هر چی خیر ولی شوهرم خیر را فقط تو بچه دار شدن میبینه و... 

استراحت مطلق نه ،استراحت نسبی ،مثلا واسه فردام آشپزی کردم ناهار و شامم آمادس ،یکمم خورشت درست کردم گ ...

کاش مامانت دور نبود میومد کمک! از خانواده شوهر دور باشی خوبه تا نفهمن 

ایشالا اینبار مشکلت حل میشه توکل کن بخدا

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

غذاهامم که بدون ادویه هست فقط نمک و یکم عصاره الیت زدم 😬،شیر سویا هم خریدم ،سبزی و کاهو هم امروز شو ...

از دستشویی فرنگی استفاده کن و زیاد خم و راست نشو، زیادم نخواب. بیش تر سعی کن آرامشت را حفظ کنی

به این که شک ندارم تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته. من سپردم به خودش هر چی خیر ولی شوهرم خیر را ف ...

منم خیلی خیلی حال روحیم بده ،شوهرم نسبت به من روحیه بهتری داره ،باورت میشه چندماهه شبا هر دو ساعت از خواب بیدار میشم یکم بیدار میمونم باز میخوابم و دوباره و دوباره 

مربای به دمنوش به هروز بخور

هروز دعای معراج بخون

سریال کمدی بیین اصلا به انتقالت فکر نکن نی نی سایتم نیا

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️