2777
2789

والا ما ۴ تا از دومادامون کوهدشتین گلن😂،خودمونم لرستانیم،ولی خب یادمه واسه عروسی دختر خالم داشتیم از شهرمون میرفتیم کوهدشت یه روستا بود بابام گفت اینجا خیلی خفت گیر داره بعد رومشکان بود،یکی از اشناهامون استاد دانشگاه بود اونجا مثل اینکه ۲۰ سال پیش خفتش کردن کشتنش🥲،ولی درکل آره بعضی جاهاش دعوایین و خیلی تو کار خلافن

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما ۴ تا از دومادامون کوهدشتین گلن😂،خودمونم لرستانیم،ولی خب یادمه واسه عروسی دختر خالم داشتیم ا ...

چرا کشتن بدبختووو

منم عربم دعوا و کلت و بزن و بزن عادیه واسم یعنی جدید نیست

فقط میگم مثلا درحد ماست

چرا کشتن بدبختووومنم عربم دعوا و کلت و بزن و بزن عادیه واسم یعنی جدید نیستفقط میگم مثلا درحد ماست

عرب کجا؟آبادان زندگی میکنم من خدایی خیلی دعوایین😂😂یکی رو بی هوا کشتن ۸ تا خونه آتیش زدن با قمه روز خاکسپاری رد میشدن خونه طرف جلوی محل کار من بود تا دو هفته صدا تفنگ میومد 

والا سمت ما فقط تپاره و برنو دارن ک کلت در برابرش چیزی نیست 

ولی خب کوهدشتیا خیلی شرن

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

دعوایی نبود؟ اخه خودمم عربم(عادت کردم به دعواها کلت و اینجور چیزا

تو اون مدتی ک من باهاش بودم ندیدم دعوا کنه ولی ما ی مشکلی داشتیم دعوا اینابهم گفت هروقت خواستی خبر بده با دوستام بیام کمک 

عرب کجا؟آبادان زندگی میکنم من خدایی خیلی دعوایین😂😂یکی رو بی هوا کشتن ۸ تا خونه آتیش زدن با قمه روز ...

عرب ماهشهرم کلا عرب ابادان یا اهواز نداره همه عربا طایفه ای اینشکلین😂😂

یعنی از عرب شرترن؟ 

عرب ماهشهرم کلا عرب ابادان یا اهواز نداره همه عربا طایفه ای اینشکلین😂😂یعنی از عرب شرترن؟

اعه ماهشهر🥹من بچگیم تا نوجوانیم ماهشهر بودم ۶ ساله نیومدم ماهشهر وای دعا کن بیام😭،اوووو دعوای لر و لکا رو ندیدی😂

اعه ماهشهر🥹من بچگیم تا نوجوانیم ماهشهر بودم ۶ ساله نیومدم ماهشهر وای دعا کن بیام😭،اوووو دعوای لر و ...

لر دیدم فقط لکو نمیدونممممم

ایجانم ایشالا بیای ماهشهز ولی ماهشهر اونقدرام جای قشنگی نیستا

لر دیدم فقط لکو نمیدونمممممایجانم ایشالا بیای ماهشهز ولی ماهشهر اونقدرام جای قشنگی نیستا

چرا؟پیشنهاد داده بت کسی؟🤭

ماهشهرو که میدونم خاطرات خوبی ازش ندارم،ولی همه بچگیم اونجاست دلم برای دوستام تنگ شده خیلی🥲