2777
2789

اگه نون و برنج رو خیلی خیلی محدود کنم چند وقته ده کیلو کم کنم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

کم نمیکنی هزارتا مرض میگیری

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ارادت قوی باشه ورزش کنی قند حذف کنی و نون و برنج هم به اندازه بخوری و بیشتر پروتئین استفاده کنی نرمالش ۳ ماه هست اگر استاندارد کم کنی و ممکنه زمان کمتری هم بشه که خب اون دیگه خیلی باید خودتو تحت فشار بذاری که برای بدنت مناسب نیست

با این رژیم توی ۳ ماه ۱۰ کیلو کم میکنی 👇

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن 

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله و نوشابه و آبمیوه مصنوعی و مربا رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی 

میانوعده: میوه، خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون، تخم شربتی، تخمه 

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو 

برنامه ی بشقاب رو نصب کن و کالری برات میشماره، وزنتو در ۲۰ ضرب‌کن  و ۱۵۰ ازش کم کن. اون میشه کالری موردنیاز روزانت توی روز 

روزی ۲۰۰ کالری میوه و ۳ عدد خرما باید بخوری و صبح تقریبا ۵۰ گرم نون و ظهرم از ۷ تا قاشق برنج بیشتر نخوری 

شب برنج و سیب زمینی و ماکارونی ممنوع ❌ چون شکمو بزرگ میکنه

شام: خورشت، نان، نیمرو، سوپ جو، خوراک لوبیا، پنیر 

یه روز درمیون میتونی برنج بخوری 

صبحانه پنیر و خیار و گوجه ممنوع چون سردن و باعث گرسنگی توی طول روز میشن. کره بادام زمینی و ارده شیره و تخم مرغ آبپز مناسب صبحانه هست چون گرمن و باعث سیری توی طول روز میشن 

روغن کنجد و زیتون بهتر از روغنای توی بازارن

کم نمیکنی هزارتا مرض میگیری

آخه نون سفید  چه خاصیتی داره به جز قند اون نون با غلات کامله که باید خورد 

ولی در خصوص برنج میگن ویتامین b داره میشه قرص ویتامینش رو خورد

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اگه قفط قند و شکر و هرچیزی شیرین رو حذف کنی ماه اول ۴ کیلو کم میکنی

کربوهیدرات هم به حداقل برسونی دو تا سه ماه ده کیلو رو زدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
با این رژیم توی ۳ ماه ۱۰ کیلو کم میکنی 👇قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن یعنی قند و پولکی و شکر و نب ...

وای عزیزم خیلی خوب بود دستت درد نکنه خیر ببینی حتما همین کارا رو میکنم خیلی به این لیست مواد ممنونع و مجاز نیاز. داشتم 

وای عزیزم خیلی خوب بود دستت درد نکنه خیر ببینی حتما همین کارا رو میکنم خیلی به این لیست مواد ممنونع ...

موفق باشی گلم

من خودم در گذشته یک عدد چاق بودم که با این رژیم الان یک عدد نرمالم 😂