2777
2789

هرچی گرفتم چرت بود 

من یکیو میخوام که هی بهش یاداوری نکنم که قرار بوده این درسو برام امروز نذاری هی بهش پیام ندم برناممو بده هی نگمممم 

خواهش میکنم اگه جایی می‌شناسید یا مشاور خودتون خوبه به منم معرفی کنید

یه روز خوب میاد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونو همه میگن بده اخه

چی بگم خودت تصمیم بگیر

من خودم به عنوان مشاور سیب ترش دارم کارمو درست انجام میدم تا الان بچه ها راضی بودن ازم

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

چی بگم خودت تصمیم بگیرمن خودم به عنوان مشاور سیب ترش دارم کارمو درست انجام میدم تا الان بچه ها راضی ...

مشاور برای رشته انسانیش چطوره؟ هزینه چقدر میگیره؟ شما برنامه شخصی سازی شده میدین بچه ها؟ 

یه روز خوب میاد.

مشاور خودم خیلی خوب بود ولی خودم کم کاری کردم به مشکلات خانوادگی خوردم

ماهی ولی ۹۰۰ یا ۸۰۰ می‌گرفت 

ولی خدایی اوکی بود 

خودش مشاور قلمچی هم بود و دانشجوی ادبیات فرهنگیان فک کنم 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
مشاور برای رشته انسانیش چطوره؟ هزینه چقدر میگیره؟ شما برنامه شخصی سازی شده میدین بچه ها؟

نظرات بچه هارو بخون ببین از کدوم مشاور بیشتر راضی بودن

دقیق نمیدونم از دانش آموز چقدر میگیرن نهصد و خورده ای

بله هر هفته برنامه شخصی میدم

نظرات بچه هارو بخون ببین از کدوم مشاور بیشتر راضی بودندقیق نمیدونم از دانش آموز چقدر میگیرن نهصد و خ ...

نمیدونم مشاورمو چکار کنم 

باید بهش یادآوری کنم که مثلا قرار بود فلان روزا این درسونذاری 

یا این درسارو نذاشتی 

گزارشمم نگاه میکنه فقط میگه خوبه افرین اینا نمیگه برای غلطام چکار کنم😭

یه روز خوب میاد.
نمیدونم مشاورمو چکار کنم باید بهش یادآوری کنم که مثلا قرار بود فلان روزا این درسونذاری یا این درسارو ...

ببین مشاور داشتن موضوع حساسیه 

مجبور نیستی با مشاور بد کنار بیای 

هر جا احساس کردی خوب نیست عوض کن 

ببین مشاور داشتن موضوع حساسیه مجبور نیستی با مشاور بد کنار بیای هر جا احساس کردی خوب نیست عوض کن

اخه وضع مالیم اونقدر خوب نیست بتونم هزینه ماهانه زیاد بدم ازونور میترسم پشیمون شم بعدش که روم نمیشه برگردم😭 دیشب از یکی از بچه ها اینجام پرسیدم گفت اون اصلا خوب نیست

یه روز خوب میاد.
کیه؟

یکی از رتبه برتر های شهرمونه مشاور آنلاینم قبول می‌کنه فک کنم نمیدونم قبول می‌کنه یا نه سرش خیلی شلوغه 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋