2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تو کل زندگی شون تونسته باشن تعادل ایجاد کنن یعنی تا جای ممکن هم همسر خوبی باشن هم مادر بهشون آفرین میگم 

ولی اگه یک وجهی باشن نه زیاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عالیههههه

ولی برا ازدواج خواهشا به یه بیشعور که مانعتون بشه بله نگید

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

آتنا تایپ ها و آرتمیس تایپ ها به ظاهرشون کمتر اهمیت میدن و تیپ ساده ای دارن 

ولی جایگاه اجتماعی بالایی دارن و برای همه مخصوصا مرد ها قابل احترامن 

با هدفی که داری ببین چی میگیری چی میدی 

هیچ هدفی بدون قربانی کردن یه سری خواسته ها به دست نمیاد 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خوب مسلما پولساز بودن یک فاکتور مهم در هر انسانی فارغ از جنسیت هست 

دیگه اگر بتونین به این امر دست پیدا کنید دستاورد عالی میشه 

البته برای موفقیت و شادبودن پول دراوردن لازم هست اما کافی نیست 

من همیشه به مستقل بودنم افتخار می کنم 

هیچ وقت از مسیری که رفتم از درسی که خوندم از تلاشی که برای کارم کردم پشیمون نیستم 

یه موقع هایی خسته میشم یه موقع هایی دلم میخواد من هم دغدغه های کاریم کمتر باشه ولی وقتی می بینم استقلال مالی دارم واقعا به همه اینا میارزه 

تلاش کن مطمئن باش یه روز سختی هایی که الان دارید می‌کشی نتیجه میده 

ارزش که عزیزم بخاطر خودته! 

من شوهرم ماهی 150 م درآمد داره ذره ای نیاز به کارکردن من نیست. ولی من میرم که دستم جلوش دراز نباشه. زندگی هم بسیار غیر قابل پیش بینی هست حداقل اگه اتفاقی هم افتاد بتونم از پس خودم بر بیام

همیشه مستقل بودن خوبه

کلا از نظرم یه جورایی از بعضی چیزا به صورت خودکار بیمه میشی 

مثلا هیچ وقت مجبور نیستی اگه خیانت دیدی تحمل کنی 

مردا هم غالباً یه خانم مستقل رو بیشتر میپسندن و احترام قائل هستن

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه