2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 78 پست
بمیرم برات.خدا خودش کمک کنه سخته ولی عجله نکن.اگر زندگیت تو رفاهه هم خودت هم بچه ها بمون بساز فعلا ت ...

من اونجا فقط ی لقمه نون می‌خوردم نه لباسی نه تفریحی ن هیچی فقط عین کلفت جلوی دستش بودم آخرشم با مشت میکوبید تو سرم هیچ رفاهی نداشت اون زندگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو یه وقت ورشکست نشی ماهی ۳ تومن واسه بچه کوچیک ؟؟؟یعنی چی نمیده ؟ اون نمیده تو از اون گرد ...

خبر از قانون گوه کشورمون داری؟؟؟؟؟

دوست من با دوتا بچه جدا شده فقط ماهی چهار تومن نفقه دادگاه گفته بده که اونم چند ماهه نداده 

هیچ کسم نمیتونه مجبورش کنه بده.

زورکی به زور شکایت چند ماهی چندرغاز میده

به شوهرت بگو یه وقت ورشکست نشی ماهی ۳ تومن واسه بچه کوچیک ؟؟؟یعنی چی نمیده ؟ اون نمیده تو از اون گرد ...

اینقدر قانون ما زن ستیزه عزیزم اگر زن سر مبلغی که مرد تعیین کرده توافق نکنه میتونه لج کنه بگه اصلا نه پول میدم نه طلاق کجای کارید اینجا ایرانه

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

خونه داره از خودش

گفتم اگه اجاره بهش بگو 300 بده و برو فقط اجاره خونه و ماهی سه تومن رو هم بده این طوری خیلی بهتر بود برات

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم شرایط مشابه دارم ولی واقعااااا بهترین پدر برا بچه هامه واقعا خوبه بخاطر بچه هام نمیکنم‌اینکارو و ...

عزیزم منم خیلی تحمل کردم زیاد کوتاه اومدم همه بلایی سرم آورده هر روزهم وقیح تر میشه سرم درد می‌کنه تن و بدنم همیشه کبوده بچهام تو محیط تنش زا هستن آرامش ندارم

😔😔😔 با خوندن متنت اشکم در اومد اگه اینجوری باشه مجبور میشم یکی از بچهارو بهش بدم

بمیرم واست بودم تو شرایطت تا تهش هم رفتم آخرش هم برگشتم 😭

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

یه کانالی هست موسسه عدالت علوی، تو ایتا، ادمین جواب سوال میده مشاوره رایگانه اگه بخوای شماره هم میفرستن تلفنی صحبت کنی

دوس داشتی درخواست دوستی بده برات لینک کانال بفرستم

خودم چندبار مشاوره گرفتم خیلی خوب راهنمایی کردن

قبل از اینکه وکیل بگیرین با این موسسه مشورت کنین چون وکیلا یا پول پس نمیدن یا هزینه هایی که کردن رو از مبلغی که دادین کم میکنن

خبر از قانون گوه کشورمون داری؟؟؟؟؟دوست من با دوتا بچه جدا شده فقط ماهی چهار تومن نفقه دادگاه گفته بد ...

قانون گوه کشور میگه ندادن نفقه جرمش از مهریه بیشتره .

بعدشم بستگی به این خانوم داره چه جوری از خودش دفاع کنه .خودش توافق کرده سر ۳ تومن .

چهار تومن یعنی نفری دو تومن .باز یه تومن از اینی که شوهرش میده بیشتره .

بعدم بستگی به قاضی داره .بعضی هاشون زن ستیزن بعضی هاشون برعکس .

استارتر خودش معلومه از تاپیکش بی سرو زبونه .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

عزیزم منم خیلی تحمل کردم زیاد کوتاه اومدم همه بلایی سرم آورده هر روزهم وقیح تر میشه سرم درد می‌کنه ت ...

اگه دست بزن نداشت باز با هر سختی که بود میشد تحمل کرد 

اما حالا که ظالم نیستی مظلومی نباش از حقت دفاع کن اگه خودش طلاق دوس نداره درحد ترسوندنش راه های قانونی رو پیش برو اگرم واقعا نمیخوادت شاید عمدا اینجوری رفتار میکنه که خودت درخواست طلاق بدی

قانون گوه کشور میگه ندادن نفقه جرمش از مهریه بیشتره .بعدشم بستگی به این خانوم داره چه جوری از خودش د ...

بخدا من دیگه توان و هزینه چندسال دادگاه رفتن رو ندارم می‌خوام این بار خیلی زود تموم بشه ن که مثل گذشته خر بشم و برگردم