2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم نمیتونه از پسشون بربیاد اگه ببینم خرجشون رو نمیتونم بدم حتما اینکارو میکنم میفرستمشون تا مجبو ...

خونه از خودتون یا اجاره؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خانوادت چی‌میگن؟بیغیرت پول‌داره و نمیده .اخه تف‌ب شرف‌نداشتشون

خانوادم راضین ب طلاق بس که زجرمون داده 

خونه دو طبقه نوساز داره ماشین داره شغل خوب داره اما نمیده

ن بخدا مطمئنم اگه بمونم یه روزی زیر دستش میمیرم

منم شرایط مشابه دارم ولی واقعااااا بهترین پدر برا بچه هامه واقعا خوبه بخاطر بچه هام نمیکنم‌اینکارو 

ولی خب یجورایی خودم‌ب سرایط وفق دادم سعی میکنم جوری رفتار کنم‌اون میخواد ک‌تنش ها خیلی کمتر بشه 

البته اصلا اسون‌نیست درواقع من از خودم خیلیییی دور شدم از خود الانم متنفرم زیادددد ولی بچه هام ارامش دارن جدا بشم اول مطمئنم بچه هارث‌بهم‌نمیده میبره روستا پیش مامانش ک‌من نمیخوام اگ ی درصدم بده من نمیتونم کارایی ک اون میکنه یا خریدایی ک میکنه رو‌بکنم ترجیحم فعلا این ولی واقعا عذاب اور 

اینک‌تونستی تصمیمت و‌بگیری بنظرم خیلی شجاعی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خانوادم راضین ب طلاق بس که زجرمون داده خونه دو طبقه نوساز داره ماشین داره شغل خوب داره اما نمیده

مگه دست خودشه؟؟

مهریه ات چقدره؟؟

نفقه حداقل هر بچه ۲تومنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نمیتونم بی بچها میمیرم اینا امید زندگیم هستن اگه برن دیگه هیچ ارزشی ندارم

خدای اوناهم بزرگه فکر نکن با بدبختی و ماهی ۳تومن بزرگشون کنی ازت تشکر میکنن بچه ها الان پولو میشناسن من پول توجیبی بچم فقط روزی ۲۰۰تومنه هرروز یه لباس میخان فلان کیف فلان دفتر فلان کلاس فلان کفش....

ببین میتونی از پس خواسته هاشون بربیای میتونی نگاه پراز حسرت بچتو ببینی که به مثلا کفش یه بچه نگاه میکنه اینا به حرف راحته یا با شوهرت کنار بیا هرچی گفت کوتاه بیا نزار به کتک کاری برسه یا بزار برن جایی که در رفاهن

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

نمیتونم بی بچها میمیرم اینا امید زندگیم هستن اگه برن دیگه هیچ ارزشی ندارم

به شوهرت بگو یه وقت ورشکست نشی ماهی ۳ تومن واسه بچه کوچیک ؟؟؟

یعنی چی نمیده ؟ اون نمیده تو از اون گردن کلفت تر شو .بزن به سیم آخر نزار حق تو بخوره مردیکه .

یه جوری شو که تو خوابم ندیده باشه .

به عنتر خان بگو ۳ تومن فقط خرج صبحونه شون میشه .

برو دادگاه هر چقت براشون نفقه برید مجبوره که بره .

سر مهریه توافق کردی سر نفقه بچه هات که توافق نکردی

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

میدونم بین بد و بدتر گیر کردم خدا کمکم کنه

بمیرم برات.

خدا خودش کمک کنه سخته 

ولی عجله نکن.

اگر زندگیت تو رفاهه هم خودت هم بچه ها بمون بساز فعلا تا بعدا شرایطشو داشتی جدا شو .

گرونی وحشتناکه چجور زندگی بچرخونی با سه تومن

خدای اوناهم بزرگه فکر نکن با بدبختی و ماهی ۳تومن بزرگشون کنی ازت تشکر میکنن بچه ها الان پولو میشناسن ...

😔😔😔 با خوندن متنت اشکم در اومد 

اگه اینجوری باشه مجبور میشم یکی از بچهارو بهش بدم